![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tocmai am luat un 500GB Seagate Barracuda 7200.10 16MB SATA2 conduce, împreună cu o Vantec NexStar 3 eSATA incintei. Unitatea de lucrări şi este recunoscut şi am reuşit să-l format Cu toate acestea, calculatorul meu se va recunoaşte numai folosind port USB 2. Am avut de a folosi incluse SATA la eSATA brăţară ca sistemul meu nu a avut un existente eSATA port. M-am culcat cu eSATA cablu care a venit cu camera, dar nu exista nici o comunicare între conduce vehicule şi de placa de bază. Nu sunt prea sigur ce altceva am putea sau ar trebui să fac. Am SATA hard disk-uri instalate în sistemul meu (4 de la 6 sloturi SATA sunt deja ocupate) deci tot ce am făcut a fost să ia în următorii disponibile slot. Pentru a clarifica ce am deja instalate: 1 WD 36.7gb 10.000 RPM Raptor (OpSYs drive) SATA 2x WD 74.8gb 10.000 RPM Raptor dungi matrice RAID 0 (unitate de date) SATA 1 WD "MyBook" 250GB extern HD 1 Seagate 500GB Barracuda 7200.10 SATA într-un Vantec NexStar 3 eSATA-capabil incintei Aceasta este noua unitate MSI K8N Diamond Plus placa de bază (care pare a avea 6 SATA slots) 2GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM eVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI-configurate plăcile video Aş aprecia orice comentarii sau sugestii. Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deci, în cel mai scurt pe unitatea de lucrări, prin USB, dar nu şi atunci când conectat direct în placa de bază?
| |||
| |||
| Da. Se lucrează la USB, dar nu în modul SATA. Ma intrebam daca ultimii 2 porturi SATA pe MB sunt active sau nu. Nu sunt un computer expertul de orice stretch de imaginaţie şi sunt întrebaţi ce-mi trebuie să faceţi pentru a obţine acest lucru lucru. |
|
| |||
| |||
| În mod evident, asiguraţi-vă că acesta are putere, precum şi date SATA duce conectat inch Încercaţi să căutaţi în BIOS-ul pentru nici o opţiune pentru a activa pe alte canale. |