mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Vantec eSATA incintei problemă

Reply

Thread Tools
Old 11 august 2007, 07:52
Noile state Group

Tocmai am luat un 500GB Seagate Barracuda 7200.10 16MB SATA2 conduce, împreună cu o Vantec NexStar 3 eSATA incintei. Unitatea de lucrări şi este recunoscut şi am reuşit să-l format Cu toate acestea, calculatorul meu se va recunoaşte numai folosind port USB 2. Am avut de a folosi incluse SATA la eSATA brăţară ca sistemul meu nu a avut un existente eSATA port.

M-am culcat cu eSATA cablu care a venit cu camera, dar nu exista nici o comunicare între conduce vehicule şi de placa de bază. Nu sunt prea sigur ce altceva am putea sau ar trebui să fac. Am SATA hard disk-uri instalate în sistemul meu (4 de la 6 sloturi SATA sunt deja ocupate) deci tot ce am făcut a fost să ia în următorii disponibile slot.

Pentru a clarifica ce am deja instalate:

1 WD 36.7gb 10.000 RPM Raptor (OpSYs drive) SATA
2x WD 74.8gb 10.000 RPM Raptor dungi matrice RAID 0 (unitate de date) SATA
1 WD "MyBook" 250GB extern HD
1 Seagate 500GB Barracuda 7200.10 SATA într-un Vantec NexStar 3 eSATA-capabil incintei Aceasta este noua unitate

MSI K8N Diamond Plus placa de bază (care pare a avea 6 SATA slots)
2GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM
eVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI-configurate plăcile video

Aş aprecia orice comentarii sau sugestii.

Mulţumesc!
Old 12 august 2007, 04:44
Administrator Group

Deci, în cel mai scurt pe unitatea de lucrări, prin USB, dar nu şi atunci când conectat direct în placa de bază?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 12 august 2007, 15:06
Noile state Group

Da. Se lucrează la USB, dar nu în modul SATA. Ma intrebam daca ultimii 2 porturi SATA pe MB sunt active sau nu. Nu sunt un computer expertul de orice stretch de imaginaţie şi sunt întrebaţi ce-mi trebuie să faceţi pentru a obţine acest lucru lucru.
Old 12 august 2007, 15:20
Administrator Group

În mod evident, asiguraţi-vă că acesta are putere, precum şi date SATA duce conectat inch

Încercaţi să căutaţi în BIOS-ul pentru nici o opţiune pentru a activa pe alte canale.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.