menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Vantec ESATA kabíny tému

Reply

Thread Tools
Old 11. augusta 2007, 07:52
Nový člen skupiny

Len som zdvihol jeden Seagate Barracuda 500GB 7200.10 16MB SATA2 disk spolu s Vantec NexStar 3 ESATA kabíny. Pohon funguje, je uznávaný a bol som schopný formátu je však môj počítač bude len rozpoznať pomocou USB 2 port. Musel som použiť priložený SATA na ESATA zátvorka ako môj systém nemá existujúce ESATA port.

I've zahnutý do ESATA kábel, ktorý prišiel s kabíne, ale neexistuje žiadna komunikácia medzi mechaniky a základné dosky. Já nejsem príliš istý, čo iného by som mal alebo mohol urobiť. Mám SATA pevných diskov nainštalovaných v mojom systéme (4 zo 6 SATA sloty sú už obsadené), takže všetko, čo som urobila, bolo mať k dispozícii vedľa slotu.

Aby bolo jasnejšie, čo už mám nainštalované:

1 WD Raptor 36.7GB. 10.000 RPM (OpSYs disku) SATA
2x WD Raptor 74,8 gigabajt 10.000 RPM Pruhované pole RAID 0 (Data disku) SATA
1 WD "MyBook" 250gigabajt externý HD
1 Barracuda 7200.10 Seagate 500GB SATA v Vantec NexStar 3 ESATA-schopný kabíny Toto je nová DRIVE

MSI K8N Diamond Plus doske (čo sa zdá 6 SATA sloty)
2 GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM
EVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI-nakonfigurovaná video karty

Já bych ocenil akékoľvek pripomienky alebo námety.

Vďaka!
Old 12. augusta 2007, 04:44
Administrátor Skupina

Takže v skratke mechaniky pracuje cez USB, ale nie je pripojený priamo do základnej dosky?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12. augusta 2007, 15:06
Nový člen skupiny

Áno. Pracuje v USB, ale nie v SATA režime. Já jsem přemýšlela, ak v posledných 2 SATA porty na MB sú aktívne alebo nie. Nejsem počítačový sprievodca by AKÝMKOĽVEK úsek predstavivosť a premýšľal som, čo musím urobiť pre to, aby si túto vec funguje.
Old 12. augusta 2007, 15:20
Administrátor Skupina

Pochopiteľne sa uistili, že má silu, rovnako ako SATA data viesť zazátkovanej palcov

Skúste hľadať v BIOSu pre akejkoľvek možnosti obrátiť sa na iných kanáloch.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.