![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len som zdvihol jeden Seagate Barracuda 500GB 7200.10 16MB SATA2 disk spolu s Vantec NexStar 3 ESATA kabíny. Pohon funguje, je uznávaný a bol som schopný formátu je však môj počítač bude len rozpoznať pomocou USB 2 port. Musel som použiť priložený SATA na ESATA zátvorka ako môj systém nemá existujúce ESATA port. I've zahnutý do ESATA kábel, ktorý prišiel s kabíne, ale neexistuje žiadna komunikácia medzi mechaniky a základné dosky. Já nejsem príliš istý, čo iného by som mal alebo mohol urobiť. Mám SATA pevných diskov nainštalovaných v mojom systéme (4 zo 6 SATA sloty sú už obsadené), takže všetko, čo som urobila, bolo mať k dispozícii vedľa slotu. Aby bolo jasnejšie, čo už mám nainštalované: 1 WD Raptor 36.7GB. 10.000 RPM (OpSYs disku) SATA 2x WD Raptor 74,8 gigabajt 10.000 RPM Pruhované pole RAID 0 (Data disku) SATA 1 WD "MyBook" 250gigabajt externý HD 1 Barracuda 7200.10 Seagate 500GB SATA v Vantec NexStar 3 ESATA-schopný kabíny Toto je nová DRIVE MSI K8N Diamond Plus doske (čo sa zdá 6 SATA sloty) 2 GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM EVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI-nakonfigurovaná video karty Já bych ocenil akékoľvek pripomienky alebo námety. Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže v skratke mechaniky pracuje cez USB, ale nie je pripojený priamo do základnej dosky?
| |||
| |||
| Áno. Pracuje v USB, ale nie v SATA režime. Já jsem přemýšlela, ak v posledných 2 SATA porty na MB sú aktívne alebo nie. Nejsem počítačový sprievodca by AKÝMKOĽVEK úsek predstavivosť a premýšľal som, čo musím urobiť pre to, aby si túto vec funguje. |
|
| |||
| |||
| Pochopiteľne sa uistili, že má silu, rovnako ako SATA data viesť zazátkovanej palcov Skúste hľadať v BIOSu pre akejkoľvek možnosti obrátiť sa na iných kanáloch. |