![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам покупили један СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 500ГБ 7.200,10 16МБ САТА2 погон уз Вантец НексСтар 3 еСАТА ограде. Функционише и возити се признаје и сам био у могућности за формат Међутим, рачунар ће се само препознати га помоћу УСБ 2 порт. Морао сам користити укључене САТА на еСАТА заграда као мој систем није имала постојећу еСАТА порт. Сам закачен на еСАТА кабл који сте добили са ограде, али не постоји комуникација између погона и матичне плоче. Нисам превише сигурни шта друго треба или може да учини. Имам САТА хард дискове инсталирате у мој систем (4 од 6 САТА слот су већ заузете), па све сам био узети следећи доступан слот. Да појаснимо што сам већ имате инсталиран: 1 УД Раптор 36.7гб 10000 РПМ (ОпСЫс погон) САТА 2кс УД Раптор 74.8гб 10000 РПМ пругаста РАИД поље 0 (Дата диск) САТА 1 УД "МыБоок" 250ГБ спољни ХД 1 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 7.200,10 САТА 500ГБ у Вантец НексСтар 3 еСАТА-способан ограде То је НОВО ДРИВЕ МСИ К8Н Диамонд Плус матичне плоче (који је изгледа да има 6 САТА слот) 2ГБ Мусхкин ЕМ3200 ДДР СДРАМ еВГА е-ГеФорце 7900 ГТ КО-сли конфигурираних видео картице Хтео Ценимо коментаре или сугестије. Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тако је у кратком погон ради преко УСБ, али не и када је прикључен директно на матичну плочу?
| |||
| |||
| Да. Она ради у УСБ али не у САТА моду. Ја сам задивљен ако је задња 2 САТА портова на МБ су активне или не. Нисам рачунара на било који чаробњак протежу од маште и сам питате шта треба да урадим да се ово ради. |
|
| |||
| |||
| Очито побрините се да има моћ, као и САТА дата леад ин прикључен Пробај у БИОС-у потрази за било које опције за укључивање других канала. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЕСАТА и УСБ-Проблеми за 1ТБ Екстерни ХД | Паул4763 | Дривес & Измјењиви медији | 7 | 3. Јул 2009 10:26 |
| Интермитентна Губитак спољног еСАТА диска | Мылес О2Л | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 10. јула 2009 20:07 |
| Можете ли Скрените на ЕСАТА Дриве Боот Након Горе и Цонецт Стилл ит? Хот-суап ЕСАТА? | стхыцб | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 8. јула 2009 18:38 |
| Шта ограде могу добити за овај 1,8 "ХДД? | ХелпМе | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 9. јуна 2009 02:33 |
| Инсталирање еСата ХДД (али не ради) | Схеепдисеасе | Дривес & Измјењиви медији | 10 | 24 јануар 2009 14:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |