![]() |
|
| |||
| |||
| Ben sadece bir Seagate Barracuda 500GB 7.200,10 16MB SATA2 sürücü bir Vantec NexStar 3 ESATA muhafaza ile birlikte yakalandı. Sürücü ve eserlerini tanıdı ve ben biçimine Ancak, benim bilgisayar sadece USB 2 portu kullanarak tanıyacak başardı. Ben ESATA dirsek için SATA dahil olarak sistem varolan ESATA bağlantı noktası yoktu kullanmak zorundayım. Ben, muhafaza ama geldi burada sürücü ve anakart arasında iletişim's ESATA kablo bağladım ettik. Ben de ne ben veya emin değilim yapabilirsiniz. Ben (4 6 SATA yuvaları zaten işgal olduğunu) bu yüzden ben sonraki yuvası çekmek oldu yaptım SATA sabit sürücüleri sistemimde yüklü. Zaten ne yüklü netleştirmek için: 1 36.7gb 10000 RPM Raptor (OpSYs sürücü) SATA WD 2x (Veri sürücü) 0 SATA RAID 74.8gb 10000 RPM Raptor çizgili dizi WD 1 WD "MyBook" 250GB Harici HD 1 Seagate 500gb Barracuda 7.200,10 SATA bir Vantec NexStar 3 ESATA yetenekli muhafaza BU, yeni drive MSI K8N Diamond Plus anakart (6 SATA yuvaları için) görünür 2GB Mushkin EM3200 DDR SDRAM eVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI yapılandırılmış görüntü kartları Herhangi bir yorum ve öneriler için teşekkür ediyorum. Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yani bir sürücü, USB üzerinden değil, doğrudan ana kart takılı çalışır kısa?
| |||
| |||
| Evet. Bu USB çalışıyor ama SATA modunda. Eğer MB en son 2 SATA port veya etkin ben merak ediyorum. Ben hayal HİÇBİR streç bir bilgisayar ve sihirbaz değilim yapmam gereken şey, bu iş için ne gerekir merak ediyorum. |
|
| |||
| |||
| Açıkçası emin bu gibi SATA veri yol kadirdir takılı inç yapmak Herhangi bir opsiyon için BIOS'unda diğer kanalları açmak için bak. |
![]() |
|
| Bookmarks |