![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я просто взяв Seagate 500GB Barracuda 7200.10 16MB SATA2 диску разом з Vantec NexStar 3 ESATA корпусі. Привод працює і є визнаним і я зміг його відформатувати Проте мій комп'ютер буде розпізнавати тільки його за допомогою порту USB 2. Я був змушений використовувати, щоб включити SATA ESATA кронштейна як моя система не має ESATA існуючого порту. Я підключив ESATA кабелю, який прийшов з додатком але немає ніяких зв'язків між диском і материнською платою. Я не зовсім впевнений, що я ще повинна і може зробити. Я жорстких дисків встановлений в моїй системі (4 з 6 слотів SATA вже зайняті), тому все, що я зробив, зробити наступний вільний слот. Щоб уточнити, що я вже встановлені: 1 WD 36.7gb Raptor 10000 RPM (OPSYS диска) SATA 2x WD 74.8gb Raptor 10000 RPM Смугаста масив RAID 0 (диск із даними) SATA 1 WD "MyBook" 250GB зовнішній HD 1 Seagate 500GB Barracuda 7200.10 SATA в Vantec NexStar 3 ESATA-здатної THIS IS Додавання нового диска MSI K8N Diamond Plus плати (яка, як видається, 6 слотів SATA) EM3200 Mushkin 2GB DDR SDRAM EVGA e-GeForce 7900 GT KO SLI-відеокарти налаштовані Я б вдячні за будь-які зауваження чи пропозиції. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коротше кажучи диск працює через USB, але не тоді, коли підключатися безпосередньо до материнської плати?
| |||
| |||
| Так. Вона працює в USB, але не в режимі SATA. Я цікаво, якщо останні 2 порту SATA на MB є активними чи ні. Я не майстер по комп'ютеру будь-якій ділянці уяву і Гадаю, що мені потрібно зробити, щоб ця річ працює. |
|
| |||
| |||
| Очевидно, переконайтеся, що він має владу, а також навести дані SATA підключений дюйма Подивіться в BIOS для будь-якої сторінки, щоб включити інші канали. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ESATA і USB завдань для 1TB Зовнішній Гол | Paul4763 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 7 | 3 вересня 2009 10:26 |
| Переривчастих Втрата ESATA зовнішніх жорстких дисків | Майлс O2L | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 10 липня 2009 20:07 |
| Чи можете ви включити ESATA диск після черевик вгору і ще Conect It? Гаряча заміна ESATA? | sthycb | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 8 липня 2009 18:38 |
| Додавання Що я можу отримати за це 1,8 "жорсткий диск? | HelpMe | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 9 червня 2009 02:33 |
| Установка ESATA HDD (але не працюють) | Sheepdisease | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 24 січня 2009 14:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |