![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро бях изгубила цялото си съдържание на твърдия диск, така и целия си формат на твърдия диск с XP CD всички изведнъж, когато съм се опитвам да инсталирате Vista не можех да си намеря моя твърд диск, той каза: не е имало масово съхранение шофьори и тя ми даде възможност на товара шофьори Какво означава това? ми е на хард диска мъртъв? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като на твърдия диск е повреден.
| |||
| |||
| Ако тя не покаже във вашия BIOS тогава неговото определяне на начина, по който сте formated ви диск и в какви мазнини му в NTSC или FAT32 depening по тези и какви файлове са оставени на твърдия диск за това, как тя ще започне. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Compaq Presario PC не може да намери хард диск? | Jeniffer Wingette | Дискове & сменяемите носители | 1 | 5-и парламентарен Юни 2009 06:56 |
| Unmountable Обувка том, № Твърд диск Намерени, имам Windows Ремонт диск | ve0804 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 14 май 2009 г. 14:42 |
| Странно Твърд диск Проблем при Vista | ameyjah | Windows операционни системи | 1 | 31 Март 2008 10:57 |
| Инсталиране на Vista на твърдия диск със съществуващите файлове | Carbon | Windows операционни системи | 4 | 20 януари 2008 06:29 |
| Твърд диск и диск в serise? | Curly_tom | Дискове & сменяемите носители | 3 | 12 Юни 2007 10:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |