![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem ztratil všechny mé obsahu na pevném disku tak i formát mého pevného disku pomocí xp cd najednou, když jsem snažím nainstalovat vista jsem nemohl najít svůj pevný disk, to řekl neexistovaly mass storage ovladače a dal mi možnost nahrát ovladače Co to znamená? je můj pevný disk mrtvý? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako pevný disk je vadný.
| |||
| |||
| Pokud to dělá show v BIOS pak jeho dolů ke způsobu, jakým jste formated disku av jaké tuku ve svém NTSC nebo FAT32 depening na tyto a jaké soubory jsou ponechány na pevný disk o tom, jak by to start. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Compaq Presario PC nemůže najít pevný disk? | Jeniffer Wingette | Drives & Removable Media | 1 | 5. červen 2009 06:56 |
| Unmountable Zavádecí Svazek č. pevný disk Našel jsem Windows Opravy disků | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. května 2009 14:42 |
| Strange pevného disku Problém ve Vista | ameyjah | Operační systémy Windows | 1 | 31. březen 2008 10:57 |
| Instalace Vista na pevný disk s existujícími soubory | Carbon | Operační systémy Windows | 4 | 20 leden 2008 06:29 |
| Pevný disk a disk v serise? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | 12 června 2007 10:40 |
| Thread Nástroje | |
| |