![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam izgubila sve moje sadržaja na hard disk pa sam format moj nenačet hard disk koristeći XP CD svi iznenada kada sam tryin instalirati vidik nisam mogla pronaći svoj hard disk to rekao nije bilo drivera za masovnu pohranu i ona mi je dala mogućnost opterećenja vozača Što to znači? moj hard disk mrtvih? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao hard disk je neispravan.
| |||
| |||
| Ako on ne pokazuju u svoj svojoj BIOS tada pa sve do načina na koji su vaše formated u pogon i šta mast u NTSC njegovih ili FAT32 depening na tim i što vam je preostalo datoteka na tvrdom disku na koji način bi početak. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tvrtke Compaq Presario računalo ne može pronaći hard disk? | Jeniffer Wingette | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 5. lipnja 2009 06:56 |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Čudne tvrdog diska Problem in Vidik | ameyjah | Windows Operating Systems | 1 | 31. ožujak 2008 10:57 |
| Instalacija Vidik na disku s postojeće datoteke | Carbon | Windows Operating Systems | 4 | 20 siječanj 2008 06:29 |
| Hard disk i disk u serise? | Curly_tom | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 12. lipnja 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |