manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Vista ne može pronaći Moj Hard Disk

Reply

Thread Tools
Old 27. lipnja 2009, 09:33
Novi član grupe

Default Vista ne može pronaći Moj Hard Disk

Nedavno sam izgubila sve moje sadržaja na hard disk pa sam format moj nenačet hard disk koristeći XP CD
svi iznenada kada sam tryin instalirati vidik nisam mogla pronaći svoj hard disk to rekao
nije bilo drivera za masovnu pohranu

i ona mi je dala mogućnost opterećenja vozača

Što to znači?
moj hard disk mrtvih?
Old 27. lipnja 2009, 10:09
Administrator Group

Zvuči kao hard disk je neispravan.

Da li ga prikazati u svom BIOS?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27. lipnja 2009, 10:43
Donatorska Grupa

Ako on ne pokazuju u svoj svojoj BIOS tada pa sve do načina na koji su vaše formated u pogon i šta mast u NTSC njegovih ili FAT32 depening na tim i što vam je preostalo datoteka na tvrdom disku na koji način bi početak.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Tvrtke Compaq Presario računalo ne može pronaći hard disk? Jeniffer Wingette Drives & Izmjenjivi mediji 1 5. lipnja 2009 06:56
Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk ve0804 Drives & Izmjenjivi mediji 6 14. svibanj 2009 14:42
Čudne tvrdog diska Problem in Vidik ameyjah Windows Operating Systems 1 31. ožujak 2008 10:57
Instalacija Vidik na disku s postojeće datoteke Carbon Windows Operating Systems 4 20 siječanj 2008 06:29
Hard disk i disk u serise? Curly_tom Drives & Izmjenjivi mediji 3 12. lipnja 2007 10:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.