![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Neseniai prarado visą savo turinį į standųjį diską, kad aš formatas visą mano kietąjį diską naudojant XP CD visi staiga, kai esu tryin to install Vista aš negalėjau rasti savo kietąjį diską jis sakė: nebuvo saugojimo vairuotojų ir ji davė man apkrovos vairuotojų parinktį Ką tai reiškia? mano kietasis diskas miręs? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip standusis diskas yra klaidingas.
| |||
| |||
| Jei jis rodomas jūsų BIOS, tada jos žemyn būdas Jums paruoštas diską ir kokia jo riebalų ir NTSC ar FAT32 depening šiais ir tai, kokius failus į kairę kietasis diskas, kaip ji paleisti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Compaq Presario PC neranda kietojo disko? | Jeniffer Wingette | Drives & Removable Media | 1 | 5 birželis 2009 06:56 |
| Unmountable Įkėlimo tomas, Nr Hard Disk Rasta turiu Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | Gegužė 14, 2009 14:42 |
| Strange Hard Disk Problem Vista | ameyjah | Windows "operacinės sistemos | 1 | Kovas 31, 2008 10:57 |
| Vista diegimas į kietąjį diską su esama failai | Carbon | Windows "operacinės sistemos | 4 | 20 sausis 2008 06:29 |
| Kietasis diskas ir diskas ir serise? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 12, 2007 10:40 |
| Temos įrankiai | |
| |