![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som stratil všetky moje obsahu na pevnom disku tak aj formát môjho pevného disku pomocou xp cd naraz, keď som snažím nainštalovať vista som nemohol nájsť svoj pevný disk, to povedal neexistovali mass storage ovládače a dal mi možnosť nahrať ovládače Čo to znamená? je môj pevný disk mŕtvy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako pevný disk je chybný.
| |||
| |||
| Ak to robí show v BIOS potom jeho nadol k spôsobu, akým ste formated disku av akej tuku vo svojom NTSC alebo FAT32 depening na tieto a aké súbory sú ponechané na pevný disk o tom, ako by to start. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Compaq Presario PC nemôže nájsť pevný disk? | Jeniffer Wingette | Drives & Removable Media | 1 | 5. jún 2009 06:56 |
| Unmountable Zavádzacia Zväzok č pevný disk Našiel som Windows Opravy diskov | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. mája 2009 14:42 |
| Strange pevného disku Problém vo Vista | ameyjah | Operačné systémy Windows | 1 | 31. marec 2008 10:57 |
| Inštalácia Vista na pevný disk s existujúcimi súbory | Carbon | Operačné systémy Windows | 4 | 20 január 2008 06:29 |
| Pevný disk a disk v SERIS? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | 12 júna 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |