![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам изгубила све моје садржаја на хард диск па сам формат мој цео хард диск користећи КСП ЦД сви изненада када сам трыин инсталирате видик нисам могла пронаћи свој хард диск то рекао није било драјвера за масовну складиштење и она ми је дала могућност оптерећења возача Шта то значи? мој хард диск мртвих? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као хард диск је неисправан.
| |||
| |||
| Ако он не показују у свој својој БИОС тада па све до начина на који су ваше форматед у погон и шта маст у НТСЦ његових или ФАТ32 депенинг на тим и што вам је преостало датотека на чврстом диску на који начин би почетак. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Компаније Цомпак Пресарио рачунар не може пронаћи хард диск? | Јениффер Уингетте | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 5. јуна 2009 06:56 |
| Унмоунтабле Боот Волуме, Но Хард Диск Пронађено сам Уиндоус Репаир Диск | ве0804 | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 14 мај 2009 14:42 |
| Чудне врстог диска Проблем унутра Видик | амеыјах | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 31 март 2008 10:57 |
| Инсталација Видик на диску са постојеће датотеке | Царбон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 20 јануар 2008 06:29 |
| Хард диск и диск у серисе? | Цурлы_том | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 12. јуна 2007 10:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |