![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я втратив всі мої змісту на жорсткому диску, так і вся моя формат жорсткого диска за допомогою XP CD раптом коли я Tryin для установки Vista я не можу знайти мого жорсткого диску він сказав не було ніяких масових драйверів зберігання і вона дала мені можливість завантаження драйверів Що це означає? мій жорсткий диск мертвий? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, жорсткий диск несправний.
| |||
| |||
| Якщо це не показуватися в BIOS, то його до вас способом відформатувати їх і в якій жир у своєму NTSC або FAT32 depening з цим і які файли залишаються на жорсткому диску, як воно розпочнеться. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Compaq Presario комп'ютер не може знайти жорсткий диск? | Jeniffer Wingette | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 5 червня 2009 06:56 |
| Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk | ve0804 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 14 травня 2009 14:42 |
| Дивні проблеми жорсткого диска в Vista | ameyjah | Операційні системи Windows | 1 | 31 березня 2008 10:57 |
| Установка Vista на жорсткому диску з існуючими файлами | Вуглець | Операційні системи Windows | 4 | 20 січня 2008 06:29 |
| Твердих дисків і дисків у serise? | Curly_tom | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 12 червня 2007 10:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |