по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Vxd грешка

Reply

Нишка Инструменти
Old 10-ти септември 2008, 10:49
VJH
Член Група

Аз имам две твърди дискове в моя компютър, A, определени С 40Gb, който съдържа всичко (OS - Win98SE плюс данни) и втори 40Gb разделен като D, E и F. Искам да инсталирате XP на втория диск (след unpartitioning я) и така са закупили друг (обновено) 40Gb диск, за да направите резервно копие на съдържанието на C, в случай че всичко върви т * TS нагоре. Имам fdisk'd форматирана и scandisk'd този нов диск и няма проблеми, възникнали преди да рестартирате компютъра, когато се

"изключение OE се е появила в 0028: C007001 в VxD VNETBIOS (01) + 000009B1. Това бе наречено от 0028: C0245C5D5 в VxD VMM (13) + 000005D5. То може да бъде възможно да се продължи. Натиснете произволен клавиш".

При натискане на клавиша влиза прави на практика води до завършване на начално и всичко изглежда ackle OK. Когато се замени първоначалния 2рото твърдия диск (D, E, F) не получите съобщение за грешка. Всякакви идеи за какво става?
Old 18-ти септември 2008, 05:10
Номер на групата

Опитайте с това:

http://www.computing.net/answers/win...age/10955.html

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc