manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Vxd grešku

Reply

Thread Tools
Old 10. Ruj 2008, 10:49
VJH
Member Group

Default Vxd grešku

Imam dva tvrdo Pogoni u mojem pc, a određen 40Gb C koji sadrži sve (OS - Win98SE plus podataka) i drugi 40Gb partitioned kao D, E i F. želim instalirati XP na tom drugom disku (nakon unpartitioning IT) i tako se i kupila drugu (refurbished) 40Gb disk kopiju sadrľaja C, u slučaju da sve ide t * TS gore. Imam fdisk'd formatiranu i scandisk'd ovaj novi pogon i nema problema dok nisam naišao ponovno podizanje sustava računalo našto JA dobiti

"iznimka OE je dogodila u 0028: C007001 u VxD VNETBIOS (01) + 000009B1. To je pozvan iz 0028: C0245C5D5 u VxD VMM (13) + 000005D5. To svibanj biti moguće nastaviti. Pritisnite bilo koju tipku.

Pritiskom na tipku se upisati u stvari rezultat završetka boot i to sve izgleda kao da ackle redu. Kad sam zamijeniti izvornu 2. hard disk (D, E, F) ne dobijete poruku o pogrešci. Bilo koji ideja što se događa?
Old 18. Ruj 2008, 05:10
Donatorska Grupa

Default Vxd grešku

Probaj ovo:

http://www.computing.net/answers/win...age/10955.html

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.