kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Vxd hiba

Reply

Téma eszközök
Old 10. Sep 2008, 10:49
VJH
Csoport tagja

Default Vxd hiba

Van két merevlemezeinek my pc, a 40Gb kijelölt C amely mindent tartalmaz, ami (OS - Win98SE és adat) és a második 40Gb particionálandó D, E és F akarok telepíteni XP ennek a második meghajtó (unpartitioning után), és így vettem egy másik (felújított) 40Gb vezet vissza a tartalmát a C esetén minden megy t * ts fel. Van fdisk'd, formázott és scandisk'd ezt az új meghajtót, és nem probléma, amíg nem találkozott indítsd újra a gépet, amikor én

"OE kivétel történt a 0028: C007001 VXD VNETBIOS (01) + 000009B1. Ezt hívjuk 0028: C0245C5D5 VXD VMM (13) + 000005D5. Ez lehet a folytatáshoz. nyomjuk meg bármelyik gombot.

Nyomja meg az Enter gombot ténylegesen eredményezhet, illetve a csomagtartó, és úgy tűnik, hogy minden OK ackle. Amikor helyettesíti az eredeti merevlemezt, 2. (D, E, F), I don't get a hibaüzenetet. Van ötleted, hogy mi történt?
Old 18. Sep 2008, 05:10
Donor Group

Default Vxd hiba

Próbáld ki ezt:

http://www.computing.net/answers/win...age/10955.html

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.