פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

VxD שגיאה

Reply

שרשרת כלים
Old 10 ספטמבר 2008, 10:49
VJH
חבר קבוצת

Default VxD שגיאה

יש לי שני כוננים קשיחים על המחשב שלי, של 40Gb המיועדים C המכיל הכל (OS - Win98SE ועוד נתונים) ואת השני 40Gb partitioned כמו D, E ו F. אני רוצה להתקין XP על הכונן השני (אחרי unpartitioning זה) ו אחר כך יש קנו (refurbished) 40Gb כונן כדי לגבות את תוכן C במקרה זה לא הכל הולך * ts למעלה. יש לי fdisk'd, ו scandisk'd בפורמט זה כונן חדש ולא נתקל בבעיות עד שאני לאתחל את המחשב כאשר אני מקבל

"חריגה OE התרחשה ב 0028: C007001 ב VxD VNETBIOS (01) + 000009B1. זה נקרא מ 0028: C0245C5D5 ב VxD VMM (13) + 000005D5. יתכן שתהיה אפשרות להמשיך. לחצו על מקש כלשהו".

לחיצה על הזן מפתח האם למעשה תוצאה של השלמת האתחול וזה הכל נראה ackle אישור. כאשר אני מחליף את הכונן הקשיח המקורי 2 (D, E, F), אני לא מקבל את הודעת השגיאה. יש לך רעיונות מה קורה פה?
Old 18 ספטמבר 2008, 05:10
קבוצת תורמים

Default VxD שגיאה

נסה את זה:

http://www.computing.net/answers/win...age/10955.html

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.