mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Vxd klaidą

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 10, 2008, 10:49
VJH
Narys

Turiu du kietuosius diskus mano PC, 40Gb paskirta C, o tai yra viskas (OS - Win98SE plius duomenis), o antrasis 40Gb susiskaido D, E ir F. noriu įdiegti XP antrojo disko (po unpartitioning IT) kad nusipirkau kitą (refurbished) 40Gb disko atsargines C turinį, jei viskas eina T * ts up. Turiu fdisk'd, formatuoti ir scandisk'd šią naują diską ir jokių problemų kol aš perkraukite kompiuterį, kai man

"išskyrus O. įvyko ne 0028: C007001, VxD VNETBIOS (01) + 000009B1. Tai buvo vadinama nuo 0028: C0245C5D5 į VXD VMM (13) + 000005D5. Tai gali būti įmanoma ir toliau. paspauskite bet kurį mygtuką.

Paspaudus klavišą "Enter" iš tikrųjų veda į įkrovos pabaigos ir visa tai atrodo ackle Gerai. Kai aš pakeisti pirminį 2. kietąjį diską (D, E, F) I don't get klaidos pranešimą. Any ideas kas vyksta?
Old Rugsėjis 18, 2008, 05:10
Donorų grupės

Try this:

http://www.computing.net/answers/win...age/10955.html

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.