mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Vxd kļūda

Reply

Thread Tools
Old Septembris 10, 2008, 10:49
VJH
Loceklis

Default Vxd kļūda

Man ir divi cietie diski manā pc, 40Gb izraudzīta C, kas satur visu (OS - Win98SE plus dati) un otrais 40Gb atdala kā D, E un F. Es gribu instalēt XP uz otro disku (pēc unpartitioning IT) un tā ir nopircis citu (atjaunotas) 40Gb disks, lai atbalstītu C satura, ja tas viss iet t * ts augšu. Man ir fdisk'd, format un scandisk'd šo jauno disku un bez problēmām, kamēr man pārstartēt datoru, kad man

"izņēmums OE ir radusies 0028: C007001 in VxD VNETBIOS (01) + 000009B1. Tas tika pieprasītas no 0028: C0245C5D5 in VxD VMM (13) + 000005D5. Tā var būt iespējams turpināt. Nospiediet jebkuru taustiņu."

Nospiežot taustiņu Enter tiešām rezultātā pabeigšanu zābaku un tas viss šķiet ackle OK. Kad es aizstāt sākotnējo 2. cieto disku (D, E, F) I don't get kļūdas ziņojumu. Jebkuras idejas, kas notiek?
Old Septembris 18, 2008, 05:10
Donors Group

Default Vxd kļūda

Try this:

http://www.computing.net/answers/win...age/10955.html

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.