menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Vxd chybu

Reply

Thread Tools
Old 10. September 2008, 10:49
VJH
Člen Skupina

Mám dva pevné disky v mojom PC, 40GB určený C, ktorý obsahuje všetko (OS - Win98SE plus dáta) a druhý 40GB partitioned as D, E a F. chcem nainštalovať XP na tento druhý disk (po unpartitioning) a takže si kúpil inú (repasované) 40GB disk zálohovať obsah C v prípade, že všetko pôjde t * ts hore. Mám fdisk'd sformátovanú scandisk'd a tento nový disk a žiadne problémy, až jsem reštart počítača, keď som si

"Výnimkou OE došlo v 0028: C007001 v VxD VNETBIOS (01) + 000009B1. To sa hovorilo od 0028: C0245C5D5 v VxD VMM (13) + 000005D5. Je možné, aby pokračovala. Stlačením ľubovoľného tlačidla".

Stlačením klávesy Enter sa v skutočnosti za následok ukončenie zavádzaciu a všetko sa zdá ackle OK. Keď som nahradiť pôvodné 2. pevného disku (D, E, F) Nechcem get the error správy. Akékoľvek nápady, čo sa deje?
Old 18. September 2008, 05:10
Darcu Skupina

Zkus tohle:

http://www.computing.net/answers/win...age/10955.html

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.