![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| моя приятел ми даде своя преносим твърд диск от бележника си и аз се чудех, има ли начин / програма становище избършете го напълно, така че няма данни да се retieved като има информация за него
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие ще се искат за данни дъмп тогава Cewy. Има много безплатна там, че можем да направим това. Знаете ли, че има правителство, стандартни за този тип неща трябва да отидете на дружеството за услугата? Той счита средни ниво на сигурност, и казва на дъмп трябва да бъдат под формата на 3 повторения напълно да презапишете твърд диск 6 пъти. Всяка повторение направи две пиша-минава през целия диск, като първо преминават книжниците 1 на над повърхността на устройството, а вторият на книжниците 0 върху повърхността. Малко от безполезна информация за там. Просто Google "данни дъмп" или "безплатен HDD данни дъмп"
|
| |||
| |||
| LOL OK Бих искал да го направи най-добрия начин е там препоръчани програми? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитвам Това
| |||
| |||
| че didn't работа и го направих само веднъж asit беше безплатната версия |
|
| |||
| |||
| не съм аз ще го дам на други мои приятели LOL, но той ще го знае лъсвам него за инфо |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Помощ С Струговане Slave Hard Drive до главния Hard Drive | Cogglesz | Дискове & сменяемите носители | 1 | 30 Март 2009 09:28 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Системен файл корумпирани, не зареждане - ще конзолата за възстановяване почистване на твърдия диск? | Samantha0101 | Общи Софтуер Чат | 13 | 23rd Dec 2008 20:41 |
| Програма за пълно почистване на диск C | Cew27 | Windows операционни системи | 4 | 23ти септември 2007 13:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |