![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moje kamarádka mi dala svůj notebook pevný disk svého notebooku a já věděl, je nějaká cesta / program wo otřete jej plně tak, aby žádná data mohou být retieved jako je jeho informací o něm
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're bude chtít datového výpisu pak Cewy. Je zde mnoho freeware tam, že to dokážeme. Věděli jste, že existuje vládní standard pro tento typ, co byste měli jít do společnosti, za služby? To je považováno za středně-úrovně zabezpečení, a říká se podbízet musí mít formu 3 iterace kompletně přepsat na pevném disku 6 krát. Každá iterace obsahuje dvě write-přechází přes celý disk, první průchod Zákoníci 1 je nad povrchem disku a druhý Zákoníci 0 to na povrch. Trochu zbytečné info pro vás. Jen Google "data výpisem" nebo "freeware hdd údajů podbízet"
|
| |||
| |||
| lol ok já bych na to nejlepší způsob, jak se tam žádné doporučené programy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkusit Tento
| |||
| |||
| aby didnt práce dobře, že to udělal jen jednou asit byla bezplatná verze |
|
| |||
| |||
| ne jdu dát ji na moje další kamarádka lol, ale věděl, že ho budou hledat pro info |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pomoc s Soustružení Slave Pevný disk na hlavní pevný disk | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | 30. března 2009 09:28 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Systém souborů poškozen, není zavádením - bude Konzola pro zotavení otřete pevný disk? | Samantha0101 | Obecné Software Chat | 13 | 23. prosince 2008 20:41 |
| Program kompletně otřete c mechaniky | Cew27 | Operační systémy Windows | 4 | 23. Září 2007 13:52 |
| Thread Nástroje | |
| |