![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ο φίλος μου μου έδωσε το φορητό σκληρό δίσκο από το notebook και Αναρωτιόμουν υπάρχει άλλος τρόπος / πρόγραμμα WO σκουπίστε την πλήρως, έτσι ώστε τα δεδομένα δεν μπορούν να retieved όπως και λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πάμε να θέλει μια χωματερή δεδομένων τότε Cewy. Υπάρχουν πολλές δωρεάν εκεί έξω που μπορεί να το κάνει αυτό. Γνωρίζετε ότι υπάρχει μια κυβέρνηση πρότυπο για το είδος αυτό το πράγμα θα πρέπει να πάτε σε μια εταιρεία για την παροχή της υπηρεσίας; Είναι θεωρούνται μεσαίου επιπέδου ασφαλείας, και λέει η χωματερή πρέπει να λάβει τη μορφή της 3ης επαναλήψεις για να αντικαταστήσει πλήρως ένα σκληρό δίσκο 6 φορές. Κάθε επανάληψη επιφέρει δύο διαγραφές περνά πάνω από ολόκληρο το δίσκο? Το πρώτο γραφείς περάσει πάνω από την 1 η μονάδα επιφάνειας και το δεύτερο γραφείς 0 Πάνω από την επιφάνεια της. Bit των άχρηστων πληροφορίες για σας εκεί. Απλά η Google "χωματερή δεδομένα" ή "freeware hdd δεδομένα χωματερή"
|
| |||
| |||
| lol ok θα ήθελα να το κάνει ο καλύτερος τρόπος υπάρχει συνιστώμενη προγράμματα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάζω Αυτό
| |||
| |||
| ότι didn't εργασία σε καλά θα το έκανε μόνο μία φορά asit ήταν η δωρεάν έκδοση |
|
| |||
| |||
| δεν πρόκειται να δώσει σε άλλο φίλο μου lol αλλά γνωρίζοντας του ότι θα τρέχω για πληροφορίες |
|
| |||
| |||
| |