![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mano draugas padovanojo man savo nešiojamojo kompiuterio kietąjį diską iš savo nešiojamojo kompiuterio ir man buvo įdomu, bet ar yra būdas / programa-ė nuvalykite jį visiškai taip, kad duomenys negali būti retieved nes ji jo duomenis apie tai
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're going to Trūkti duomenų dump tada Cewy. Yra daug Freeware ten, kad galima tai padaryti. Did you know there's Vyriausybės standartas šis dalykas tipo turėtumėte kreiptis į įmonės už paslaugą? Tai laikoma vidutinio saugumo lygio, ir sako sąvartynas turi būti nuo 3 iteracijų forma visiškai perrašyti standžiajame diske 6 kartus. Kiekviena iteracijos sudaro du rašymo pereina per visą disko; pirmojo prasiskverbimo per Raštuose 1's over disko paviršiaus ir antra Raštuose 0's ant paviršiaus. Fragmentas nenaudinga info for you there. Tiesiog "Google" duomenų dump "ar" nemokama HDD duomenų dump "
|
| |||
| |||
| lol Gerai, aš norėčiau tai padaryti, geriausia yra ten nors rekomenduojama programas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandyti Šitas
| |||
| |||
| kad didnt darbas ir jis tai padarė tik vieną kartą asit buvo nemokama versija |
|
| |||
| |||
| ne aš einu pateikti ją kitai mano draugas lol tačiau žinant jį, jis Izklaiņot jį info |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? | nightstar | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 lapkritis 2009 10:30 |
| Pagalba su posūkiu Slave Hard Drive Pagrindinis Hard Drive | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | Kovas 30, 2009 09:28 |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Sisteminis failas sugadintas, ne atsisiuntimas - atkūrimo konsolė bus ištrinti kietajame diske? | Samantha0101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 13 | 23 gruodis 2008 20:41 |
| Programa visiškai nuvalykite diską C | Cew27 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 23 rugsėjis 2007 13:52 |
| Temos įrankiai | |
| |