![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mans draugs man iedeva savu notebook cieto disku no viņa piezīmju grāmatiņa un es domāju, ir kāds veids / program a wipe tas pilnībā tā, ka datus nevar retieved, jo tas viņam ir ziņas par to
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs būs vēlas datu izgāztuve tad Cewy. Ir daudz freeware, kas tur, ko var izdarīt. Vai jūs zināt, tur valsts standartam šāda veida lieta Jums vajadzētu doties uz kompānijas pakalpojumiem? Tā uzskatāma vidēja drošības līmeni, un saka dump jāveic kā 3 iterāciju pilnībā pārrakstīt cieto disku 6 reizes. Katrā atkārtojumā ir divi write-iet pār visu vadīt; pirmā loka mācītāji 1's pār disku virsmas un otrais mācītāji 0 ir uz virsmas. Mazliet bezjēdzīgi info jums tur. Just Google "datu izgāztuve" vai "freeware HDD datu izgāztuve"
|
| |||
| |||
| lol ok es vēlētos to darīt labākais veids ir kāds ieteicams programmas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģinājums Šis
| |||
| |||
| ka didn't darbs, lai arī tikai to darīja vienreiz Asit bija bezmaksas versija |
|
| |||
| |||
| Nē, es došos arī tā, lai citi mani draugu lol bet zinot, viņš būs berzt to info |
|
| |||
| |||
| |