![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| moja kamarátka mi dala svoj notebook pevný disk svojho notebooku a já věděl, je nějaká cesta / program wo otrite ho plne tak, aby žiadne dáta môžu byť retieved ako je jeho informácií o ňom
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're bude chcieť dátového výpise potom Cewy. Je tu mnoho freeware tam, že to dokážeme. Vedeli ste, že existuje vládne štandard pre tento typ, čo by ste mali ísť do spoločnosti, za služby? To sa považuje za stredne-úrovne zabezpečenia, a hovorí sa podhodnotiť musí mať formu 3 iterácia kompletne prepísať na pevnom disku 6 krát. Každá iterácia obsahuje dve write-prechádza cez celý disk, prvý priechod Zákoníci 1 je nad povrchom disku a druhý Zákoníci 0 to na povrch. Trochu zbytočné info pre vás. Len Google "data výpisom" alebo "freeware hdd údajov podhodnotiť"
|
| |||
| |||
| lol ok já bych na to najlepší spôsob, ako sa tam žiadne odporúčané programy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúsiť Tento
| |||
| |||
| aby didnt práce dobre, že to urobil len raz asit bola bezplatná verzia |
|
| |||
| |||
| ne jdu dať ju na moje ďalšie kamarádka lol, ale vedel, že ho budú hľadať pre info |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Pomoc s Sústruženie Slave Pevný disk na hlavnú pevný disk | Cogglesz | Drives & Removable Media | 1 | 30. marca 2009 09:28 |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| Systém súborov poškodený, nie je zavádzaním - bude Konzola pre zotavenie otrite pevný disk? | Samantha0101 | Všeobecné Software Chat | 13 | 23. decembra 2008 20:41 |
| Program kompletne otrite c mechaniky | Cew27 | Operačné systémy Windows | 4 | 23. September 2007 13:52 |
| Thread Tools | |
| |