![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мој пријатељ ми је дао његов нотебоок хард диск од своје преносно рачунар и не питајући се је ли било који начин / програм УО Обришите га у потпуности, тако да нема података може бити ретиевед како је његов детаља на себи
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти си идући у бити желе дата тада депоније Цеуы. Постоји многих бесплатних вани што може да учини. Јесте ли знали постоји влада стандард за ову врсту ствар коју би требало да иде у фирми за услугу? Ит'с сматрају средње нивоа безбедности, а реч је меморије морају се у облику 3 Понављања у потпуности пребришете врстом диску 6 пута. Свака итерација чини две писања пролази преко целог погона; први прође писмознанце 1 заврши погон површинске и друге Писмознанци 0'с на површину. Мало бескорисних информација за Вас има. Само Гоогле "дата думп" или "фрееуаре ХДД података ђубриште"
|
| |||
| |||
| лол ок бих желео то учинити на најбољи начин Има ли било који препоручене програме? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушати Ово
| |||
| |||
| који раде на томе да није добро да се то само једном асит је бесплатна верзија |
|
| |||
| |||
| но ја одлазим да да моје друге пријатељу лол али познавајући га он ће га чистити за инфо |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? | нигхтстар | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 9. новембар 2009 10:30 |
| Помоћ са Окретање Славе на главни Хард Дриве Хард Дриве | Цогглесз | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 30 март 2009 09:28 |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| Систем датотека корумпиран, а не боотинг - ће Рецоверы Цонсоле избришете хард диск? | Самантха0101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 13 | 23 децембар 2008 20:41 |
| Програм за потпуно обришите ц погон | Цеу27 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 23. сеп 2007 13:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |