![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мій друг дав мені свій ноутбук жорстким диском від ноутбука і мені цікаво чи є Way / Програма WO протріть його повністю, щоб дані не можуть бути retieved як він його докладно на ньому
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти збираєшся бути бажаючі дані дампа потім Cewy. Там численних безкоштовних там, що можемо це зробити. Чи знаєте ви, є уряд стандартні для такого роду речі ви повинні піти в компанію за послуги? Воно вважається середнім рівнем безпеки, і каже, що звалище повинна приймати форму 3 ітерацій, щоб повністю переписати свій диск 6 разів. Кожна ітерація робить два записи проходить протягом всього диска, перший прохід 1 книжники над поверхнею диска, а другий книжники 0's на поверхню. Трохи інформації даремним для вас там. Просто Google "дані звалища" або "безкоштовна HDD дані звалища"
|
| |||
| |||
| LOL I OK хотіли б робити це краще за все є будь-які рекомендовані програми? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Намагатися Цей
| |||
| |||
| didn't роботи, що добре зробив це тільки один раз КСІП була безкоштовної версії |
|
| |||
| |||
| Я не збираюся дати його іншим моїм другом LOL але, знаючи його, він буде чистити його для інформації |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Допомога з поворотом Слов'янський жорсткого диска на жорсткий диск Головні | Cogglesz | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 30 березня 2009 09:28 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Системний файл пошкоджений, не завантаження - буде консоль відновлення знищити жорсткий диск? | Samantha0101 | General Software чат | 13 | 23 грудня 2008 20:41 |
| Програма повністю стерти з диска | Cew27 | Операційні системи Windows | 4 | 23 вересня 2007 13:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |