по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Western Digital WD Моите книги Проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 28 ноември 2007, 12:30
Новите държави Група

Моят външен твърд диск, което не се чете, след като включи в него, въпреки че го прави обичайната четене звука, когато и поставете го инча Моят лаптоп разпознава една маса USB устройство за съхранение, но файловете не могат да бъдат прочетени. След 5 минути, на екрана се появи AutoPlay и аз не виждам думи означава, че файловете са read.he шофьор се появи като H: шофиране, но когато се кликне върху нея, целият прозорец замръзва и аз трябва да чакам за друг 5 минути преди прозореца се връща към нормалното. Свалих на Western Digital Данни спасител диагностика и когато аз се завтече програмата, кутия изглежда показва, че водачите се чете, но веднага изчезва. Само когато съм изключен на твърдия диск, на DLGDIAG УОЗ и го показа на SMART статуса на моя твърд диск като "не успеят". Когато се премине на моя твърд диск отново, същото нещо се случи и този път, аз кликнахте SMART видите инфо за моя твърд диск и това показва, че единствената грешка е Spin Up Time. Когато се опитах да тече допълнителна диагностика на моя твърд диск, грешка ще се появи казва, че има твърде много лоши сектори.

Е, как съм аз предполагам, за да оправите този проблем? Аз имам важни документи и лични документи в моя външен твърд диск и не желаят да го изгуби! Моля, помогнете!
Приложено Thumbnails
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old 28-ми Ноември, 2007, 13:16
Модератор Група

Привет
  • Възможно ли е да тествате този диск на друг компютър навсякъде?
  • Ако това е. Тогава първото нещо, което бих препоръчал правиш ще бъде твърде копирайте всичко от диск и го запишете на друго място. По този начин, ако нещо се случи с устройството ви данни ще бъдат на сигурно място.
  • Ако установите, че устройството работи добре на друг компютър, след което има проблем с вашия компютър.
  • Ако тя все още няма да работи, след което устройството е може би най-виновен.
Ако се върнем с тази информация, след това мога да ви помогнат още повече.

Аз мисля, че може да има проблем с диска си заради грешката инструмент казва, че има много лоши сектори. Но това може само да е фалшива тревога.

Ако устройството все още не работи на друг компютър и ти наистина искаш да получите документи, тогава аз ще предложи, като се свържете с фирма за възстановяване на данни от самото начало.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 28-ми Ноември, 2007, 16:30
Новите държави Група

Благодарим ви за отговора. За съжаление, аз просто се опита свързващ моя твърд диск, за да си приятел на лаптопа и той има същия проблем. Тя признава, че като външен твърд диск, но не мога да вляза в нея.

Има ли някоя програма или начин да възстановите данните от мен? И как прави това, за възстановяване на данни, което ходят? Колко мислиш, че ще трябва да похарчат за възстановяване на данни? Между другото, размерите на моя твърд диск е 250gb.
Old 29-ти ноември, 2007, 16:00
Модератор Група

Съжаляваме да чуем, че все още имате същия проблем, когато включен в друг компютър. Това означава, че устройството е проблем.

Първото нещо, което ще попитам е има ли вид гаранция ляво на диска? Той може да си струва да се свържете с производителя, за да разберете какво можем да направим. Те могат да бъдат в състояние да определят това.

Ако това не е опция тогава можете да опитате няколко неща.

Ако имате настолен компютър тогава бихте могли да предприемат външен твърд диск, освен и на твърдия диск от нея. Тя ще бъде точно като нормален хард диск, че вътре в щекери или чрез IDE или SATA. Можете да го свържете към компютъра и да видим, ако бихте могли да имате достъп до него от там. Ако тя все още са имали достъп до грешки, след което можете да използвате програма, която ще направи всичко възможно, за да го копирате в друг твърд диск.

Но няма гаранция, че това ще работи и той ще бъде доста незначителен наоколо.

Ако наистина искате данните на гърба и не са информирани, че компютърът ще взема за възстановяване на данни място. Мисля, че PC WORLD направите това и те такса за £ 100 за да го направя. Доста стръмен, но ще имате вашите данни обратно.

Ако имате компютър и друг диск, за да положи всички си нещата от тогава може да ви помогне да използвате програма, която ще копирате всички добри неща на диска към друг.

Забележка: Аз мисля, че вашето устройство може да ви даде признаци, че тя умира. Бих стъпваш внимателно с него, в случай, че напълно се и след това ще бъде по-лошо неприятности.

Бележка 2: Някои друг май пригласям с някои идеи и ни показват, че всички данни са в безопасност. Той може да си струва да се чака известно време да видиш какво те трябва да се каже.

Old 30 Ноември, 2007, 09:17
Новите държави Група

Да, нещо като идеята за него, като освен но се страхувам, че след като ти направи това и за какво, ако той все още не работи? и аз ще опитам да го взема отделно и да видим как върви аз предполагам ... все пак благодаря за Ур помогне serverguy!
Old 7-ми март, 2008, 12:17
Новите държави Група

Здравейте cubyong!

Аз имам подобен проблем с моя WD Моите книги от съществено значение.
Това отнема време, докато WD диагностика инструментът разпознава HD.
SMART резултатите са добри, също qick тест. Разширеният тест показва твърде много лоши сектори.

Дали имате успех?
Аз все още имам гаранция, но HD е почти пълна с важни и sensitiv данни.

Благодаря и сърдечни поздрави
Old 7-ми март, 2008, 16:04
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Philee View Post
Здравейте cubyong!

Аз имам подобен проблем с моя WD Моите книги от съществено значение.
Това отнема време, докато WD диагностика инструментът разпознава HD.
SMART резултатите са добри, също qick тест. Разширеният тест показва твърде много лоши сектори.

Дали имате успех?
Аз все още имам гаранция, но HD е почти пълна с важни и sensitiv данни.

Благодаря и сърдечни поздрави
Съмнявам cubyong няма отговор, тъй като той не е бил на линия, тъй като той афиш, че последната публикация.

Ако данните са важни за вас тогава аз предлагам ти да го професионален ремонт място. Те почти със сигурност ще бъде в състояние да получите данните обратно.

Ако не, тогава можете да опитате това, което каза в последния ми пост. Но ако диска е все още под гаранция, вероятно бихте могли да претендират за гаранционно разходи или нещо подобно така или иначе.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc