menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Western Digital WD My Book Problem

Reply

Thread Nástroje
Old 28. listopadu 2007, 12:30
Nový člen skupiny

Můj externí pevný disk, který jsem nedokáže číst, když je připojen i přesto, že je obvyklé čtení zvuku, když je u plug in My laptop detekuje USB mass storage zařízení, ale, že soubory nelze číst. Po 5 minutách se automaticky objeví obrazovka a nevidím žádné slovy naznačuje, že soubory jsou read.he řidič ukazuje jako H: disk, ale když jsem kliknul na to, že celé okno zamrzne a musím čekat na další 5 minut, než se okno se vrátí do normálu. I stáhli Western Digital Data plavčík Diagnostické a když jsem běžel program, krabice, zdálo by naznačovaly, že řidiči se číst, ale hned zmizí. Teprve když jsem vypnout pevný disk, DLGDIAG objeví a že se ukázalo, SMART status mého pevného disku jako "FAIL". Když jsem se přepne na mém pevném disku znovu, to samé se děje, a tento okamžik jsem kliknul na SMART info na můj názor, pevný disk a to ukazuje, že jediná chyba byla Spin Up Time. Když jsem se snažil běžet dále diagnostiku na mém pevném disku, což je chyba by se ukázat, že existuje příliš mnoho chybných sektorů.

Tak jak jsem Předpokládám opravit tento problém? Mám důležité dokumenty a osobní doklady v mém externí pevný disk a Nechci ji ztratit! Prosím pomozte!
Přiložené miniatury
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old 28.listopadu 2007, 13:16
Moderátor skupiny

Ahoj
  • Je možné vyzkoušet mechaniku na jiném PC kdekoliv?
  • Pokud to je. pak první věc, kterou bych doporučit děláte by bylo příliš kopírovat vše z jednotky a uložte ho někde jinde. Touto cestou, pokud se něco stane na disk Vaše data budou v bezpečí.
  • Pokud zjistíte, že jednotka funguje na jiném počítači, pak je zde problém s vaším počítačem.
  • Pokud to stále nebude fungovat, pak se disk je pravděpodobně na vině.
Jestliže se dostanete zpět s touto informací pak mohu pomoci vaší další.

Myslím, že to může být problém v samotném disku, protože nástroj je chyba, že tam je hodně špatné sektory. Ale může to být jen o falešný poplach.

Pokud jednotka není stále ještě pracuje na jiném počítači a vy opravdu chcete získat doklady zpět pak by naznačovaly, že s ohledem na obnovu dat firma od začátku.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 28.listopadu 2007, 16:30
Nový člen skupiny

Děkujeme za vaši odpověď. Bohužel, právě jsem se pokusil připojení mého pevného disku mého přítele laptop a má stejný problém. Je si vědom, že jako externí pevný disk, ale nemohu ho přístupu.

Existuje nějaký program, nebo způsob, jak mohu obnovit data sám? Tak jak to má pro obnovu dat, co jdou kolem? Kolik si myslíte, že budu muset vynaložit na obnovu dat? Na cestě k velikosti mého pevného disku je 250gigabajt
Old 29.listopadu 2007, 16:00
Moderátor skupiny

Líto, že máte stále stejný problém, když připojit k jinému počítači. To znamená, že jednotka je problém.

První věc, já bych se zeptat máte jakékoli záruky vlevo na disku? To může být dobré obrátí na výrobce, aby zjistili, co se dá dělat. Mohou být schopni ho vyřešit.

Pokud to není možné pak můžete vyzkoušet pár věcí.

Pokud máte na stolním PC pak může mít externí pevný disk sebe a mít pevný disk, který z něj. Bude stejně jako běžný pevný disk uvnitř svíčky, který buď v IDE nebo SATA. Dalo by se připojit k počítači a zjistit, jestli můžeš přístup je odtamtud. Pokud to stále měli přístup chyby potom můžete použít program, který bude dělat vše proto, aby jej zkopírovat na jiný disk.

Ale neexistuje žádná záruka, že by to práci a bylo by asi hodně maličký.

Pokud opravdu chcete data zpět a nejsou tak počítače znalý bych si ji na obnovu dat místě. Myslím si, že PC svět udělat a poplatek asi 100 liber na to. Docela strmé, ale budete mít vaše data zpět.

Pokud máte v počítači a jinou jednotku, aby všechny své věci na potom bych vám použít nástroj, který bude kopírovat všechny dobré věci z disku na jiný.

Poznámka: Myslím si, že váš disk je možné dát vám znamení, že umírá. Já bych šlapati opatrně s ním v případě, že je úplně a pak budete v horší problémy.

Poznámka 2: Někdo jiný ji přizvukovat některé nápady a ukazují nám, že všechna vaše data jsou v bezpečí. Může za to čekání na chvíli, aby viděli, co mají říct.

Old 30.listopadu 2007, 09:17
Nový člen skupiny

Ano, i něco jako myšlenku užívat ji od sebe, ale mám strach, že poté, co jsem udělal, a co když to stále nefunguje? tak uvidíme zkuste si ji od sebe a podívat se, jak to chodí i Předpokládám ... tak jako tak díky za ur pomoci serverguy!
Old 7.března 2008, 12:17
Nový člen skupiny

Dobrý den cubyong!

Mám podobný problém s mými WD My Book zásadní.
To trvá až do doby WD diagnostika nástroj rozpozná HD.
SMART výsledky jsou dobré, i qick test. Rozšířený test ukazuje příliš mnoho chybných sektorů.

Měli byste mít úspěch?
Stále mám záruku, ale HD je skoro plný důležitých a sensitiv údajů.

Díky a pozdravem
Old 7.března 2008, 16:04
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal Philee View Post
Dobrý den cubyong!

Mám podobný problém s mými WD My Book zásadní.
To trvá až do doby WD diagnostika nástroj rozpozná HD.
SMART výsledky jsou dobré, i qick test. Rozšířený test ukazuje příliš mnoho chybných sektorů.

Měli byste mít úspěch?
Stále mám záruku, ale HD je skoro plný důležitých a sensitiv údajů.

Díky a pozdravem
Pochybuji cubyong bude odpověď, protože nebyl online neboť posta, že poslední příspěvek.

Pokud data je důležité, aby vám pak doporučuji vám si ji na profesionální opravy místě. Budou téměř jistě být schopni získat data zpět.

Pokud ne, pak můžete zkusit to, co jsem řekl již v poslední příspěvek. Ale v případě, že jednotka je stále v záruce byste mohli nejspíš nárokovat náklady na záruční opravy, nebo něco podobného tak.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.