μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Western Digital My Book WD Πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28η Νοέμβρη 2007, 12:30
Νέο Μέλος Ομάδα

My εξωτερικό σκληρό δίσκο που δεν έχω διαβάσει αφού συνδεθεί με το γεγονός ότι καθιστά το συνηθισμένο ήχο όταν ανάγνωση και συνδέστε τη in. My laptop εντοπίσει μια USB συσκευή μαζικής αποθήκευσης ΑΛΛΑ, τα αρχεία δεν μπορούν να διαβαστούν. Μετά από 5 λεπτά, με την αυτόματη Αναδύεται οθόνη και δεν βλέπω καμία ένδειξη που δείχνει ότι τα αρχεία βρίσκονται στο στάδιο της read.he οδηγός εμφανίζεται ως H: οδήγηση, αλλά όταν κάνετε κλικ σε αυτό, όλο το παράθυρο παγώνει και θ πρέπει να περιμένει άλλο 5 λεπτά πριν από το παράθυρο επανέρχεται στο φυσιολογικό. Θα κατεβάσει το Western Digital Data Ναυαγοσωστικής Διαγνωστικό και όταν έτρεξε το πρόγραμμα, εμφανίστηκε ένα κουτί που αναφέρει ότι οι οδηγοί έχουν διαβάσει, αλλά αμέσως εξαφανίζεται. Μόνο όταν θα σβήσει το σκληρό δίσκο, το DLGDIAG αορ και έδειξε το καθεστώς του SMART μου σκληρό δίσκο ως "FAIL". Όταν ενεργοποιείται σκληρό δίσκο μου και πάλι, το ίδιο θα συμβεί και αυτή τη φορά, μου κάνει κλικ για SMART δείτε πληροφορίες για το σκληρό δίσκο μου και αυτό δείχνει ότι το μόνο λάθος ήταν η Spin χρόνο. Όταν προσπάθησε να τρέχει για την περαιτέρω διαγνωστική μου σκληρό δίσκο, ένα λάθος θα δείξει ότι υπάρχουν πάρα πολλά άσχημα τομείς.

Λοιπόν, πώς είμαι υποθέτω να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα; Θα έχουμε σημαντικά έγγραφα και προσωπικά έγγραφα στο εξωτερικό σκληρό δίσκο μου και δεν θέλω να χάσετε! Παρακαλώ βοηθήστε!
Attached Μικρογραφίες
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old 28 Νοεμβρίου 2007, 13:16
Συντονιστής Ομάδας

Γειά
  • Είναι δυνατόν να δοκιμάσει αυτό το δίσκο σε έναν άλλο υπολογιστή οπουδήποτε;
  • Αν είναι. τότε το πρώτο πράγμα που θα συνιστούσα αυτό θα ήταν υπερβολικά αντίγραφο πάντα ανοικτά της οδήγησης και να το αποθηκεύσετε αλλού. Με αυτό τον τρόπο, αν κάτι συμβαίνει και με το δίσκο των δεδομένων σας θα είναι ασφαλής.
  • Αν διαπιστώσετε ότι η μονάδα λειτουργεί πρόστιμο σε άλλον υπολογιστή, τότε υπάρχει πρόβλημα με τον υπολογιστή σας.
  • Αν πάλι δεν θα λειτουργήσει, τότε η μονάδα δίσκου είναι πιθανότατα οφείλεται σε δική του υπαιτιότητα.
Αν γυρίσω με αυτά τα στοιχεία τότε μπορώ να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.

Νομίζω ότι μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με το ίδιο το δίσκο, λόγω του σφάλματος εργαλείο λέγοντας ότι υπάρχουν πολλές κακές τομείς. Αλλά αυτό μπορεί να είναι απλώς μια ψευδή καταχώρηση.

Εάν η μονάδα εξακολουθεί να μην λειτουργεί σε άλλον υπολογιστή και πραγματικά θέλετε να αποκτήσετε τα έγγραφα τότε θα πρότεινα τη λήψη δεδομένων σε μια εταιρεία είσπραξης από την αρχή.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 28 Νοεμβρίου 2007, 16:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Δυστυχώς, μόλις προσπάθησε σύνδεση σκληρό δίσκο μου στον φίλο μου τον φορητό υπολογιστή του και έχει το ίδιο πρόβλημα. Αναγνωρίζει ως έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, αλλά δεν μπορώ να έχουν πρόσβαση στο σύστημα.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή τρόπος που μπορώ να ανακτήσει τα στοιχεία από εμένα; Και πώς αυτό το πράγμα πάει ανάκτησης δεδομένων περίπου; Πόσο πιστεύετε ότι θα πρέπει να δαπανήσουν για την ανάκτηση των δεδομένων; Με τον τρόπο, το μέγεθος του σκληρού δίσκου μου είναι 250GB.
Old 29 Νοεμβρίου, 2007, 16:00
Συντονιστής Ομάδας

Λυπάμαι που ακούω ότι θα εξακολουθούν να έχουν το ίδιο πρόβλημα όταν συνδεθεί με έναν άλλο υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι ο δίσκος είναι το πρόβλημα.

Πρώτο πράγμα θα ήθελα να ζητήσω από εσάς είναι να έχεις κανενός είδους εγγύηση αριστερά στη μονάδα; Ίσως να αξίζει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή για να μάθετε τι μπορούν να κάνουν. Μπορούν να είναι σε θέση να το φτιάξω.

Εάν αυτό δεν είναι μια επιλογή τότε θα μπορούσατε να δοκιμάσετε κάποια πράγματα.

Αν έχετε ένα desktop PC τότε θα μπορούσε να αναλάβει το εξωτερικό σκληρό δίσκο εκτός και λαμβάνουν τον σκληρό δίσκο σε σχέση με αυτό. Θα είναι ακριβώς όπως ένα κανονικό σκληρό δίσκο που συνδέεται στο εσωτερικό είτε από IDE ή SATA. Μπορείτε να το συνδέσετε σε μια επιφάνεια εργασίας και δείτε αν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό από εκεί. Αν πάλι είχε την πρόσβαση λάθη τότε θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα που θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να το αντιγράψει σε άλλο σκληρό δίσκο.

Αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό θα λειτουργήσει και θα ήταν πολύ κοντά τα κόλπα.

Αν θέλετε πραγματικά δεδομένα τα πίσω και ότι δεν έχουν γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα πρέπει να αναλάβει την ανάκτηση δεδομένων τόπο. Πιστεύω ότι το PC κόσμος το κάνει και που χρεώνουν για ένα £ 100 για να το κάνουμε. Πολύ απότομα, αλλά θα έχετε τα δεδομένα σας πίσω.

Αν έχετε μια άλλη μονάδα της επιφάνειας εργασίας και να θέσουν όλα τα πράγματά σας για την τότε θα μπορούσα να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε ένα βοηθητικό πρόγραμμα που θα αντιγράψει όλα τα καλά πράγματα από το δίσκο σε ένα άλλο.

Σημείωση: Νομίζω ότι το πρόγραμμα οδήγησης ενδέχεται να σας δώσουν ενδείξεις ότι πεθαίνουν. Θα προσεκτικοί με αυτό, σε περίπτωση που πάει εντελώς και τότε θα είστε σε χειρότερα προβλήματα.

Σημείωση 2: Μερικές άλλος Μάιο συνάδουν με κάποιες ιδέες και να μας δείξει ότι όλα τα δεδομένα σας είναι ασφαλή. Ίσως να αξίζει να περιμένει λίγο για να δείτε τι έχουν να πουν.

Old 30 Νοέμβρη 2007, 09:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Yea, i είδος του αρέσει η ιδέα ότι εκτός από τη λήψη Φοβάμαι όμως ότι μετά από αυτό και να κάνω ό, τι και αν ακόμη δεν λειτουργεί; Θα προσπαθήσει επίσης να λάβει την ξεχωρίζει και να δούμε πώς πηγαίνει υποθέτω ... anyways ευχαριστώ για ur βοηθήσει serverguy!
Old 7 Μάρτη 2008, 12:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Cubyong Γεια σας!

Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με το WD My Book Essential.
Χρειάζεται χρόνος μέχρι την WD εργαλείο διαγνωστικής αναγνωρίζει το HD.
SMART αποτελέσματα είναι όλα καλά, επίσης, την qick δοκιμή. Η εκτεταμένη δοκιμή δείχνει πάρα πολλά κακά τομείς.

Μήπως έχετε κάποια επιτυχία;
Εξακολουθώ να έχω την εγγύηση, αλλά το HD είναι σχεδόν πλήρης και με σημαντικό sensitiv δεδομένων.

Χάρη και φιλικούς χαιρετισμούς
Old 7 Μάρτη 2008, 16:04
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Philee View Post
Cubyong Γεια σας!

Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με το WD My Book Essential.
Χρειάζεται χρόνος μέχρι την WD εργαλείο διαγνωστικής αναγνωρίζει το HD.
SMART αποτελέσματα είναι όλα καλά, επίσης, την qick δοκιμή. Η εκτεταμένη δοκιμή δείχνει πάρα πολλά κακά τομείς.

Μήπως έχετε κάποια επιτυχία;
Εξακολουθώ να έχω την εγγύηση, αλλά το HD είναι σχεδόν πλήρης και με σημαντικό sensitiv δεδομένων.

Χάρη και φιλικούς χαιρετισμούς
Αμφιβάλλω cubyong θα απαντήσει, αφού δεν έχει σε απευθείας σύνδεση από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε η τελευταία θέση.

Εάν τα στοιχεία που είναι σημαντικές για εσάς τότε προτείνω να πάρετε μια επαγγελματική επισκευή τόπο. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι σε θέση να πάρετε πίσω τα δεδομένα.

Εάν δεν είναι, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό που είπα στην τελευταία μου θέση. Όμως, αν η μονάδα είναι ακόμα υπό εγγύηση θα μπορούσατε ίσως διεκδικήσει την εγγύηση κόστος ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.