manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

WD Western Digital My Book Problem

Reply

Thread Tools
Old 28. studeni 2007, 12:30
Novi član grupe

Default WD Western Digital My Book Problem

Moj vanjski hard disk koji sam ne čitati nakon što sam ga u priključena iako čini običan zvuk prilikom čitanja u plug in to moj laptop prepoznaje USB uređaj za masovnu pohranu No, slika se ne može pročitati. Nakon 5 minuta, na zaslonu AutoPlay pops gore i JA dont 'vidjeti bilo koji ukazuju da je riječ slika se vozaču prikazuje read.he kao H: disk ali kad sam kliknuo na to, cijeli prozor freezes i ja morati pričekati još 5 minuta prije prozor se vraća u normalu. Ja preuzeli zapadni digitalni podatci spasilac za dijagnostiku i kad sam vodio program, kutija pojavila se indicira da su vozači se čitati, ali odmah nestaje. Tek kada sam isključen na hard disk, na DLGDIAG pops gore i ona je pokazala SMART status moj hard disk kao "fail". Kad sam prebacio na moj hard disk opet, ista stvar se dogodi i ovaj put sam kliknuo na SMART pogled info za moj hard disk i to samo pokazuje da je greška bila Spin Up Time. Našto JA pokušao to trčanje daljnje dijagnostike na moj hard disk, na pogrešku bi se pojaviti u kojem se kaže da ima previše loših sektora.

Pa koliko sam ja pretpostavimo da škripac ovaj problem? Ja sam dobio važne dokumente i lične dokumente u moj vanjski hard disk, a ja ne želim ga izgubiti! Please help!
Attached Thumbnails
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old 28. studenog 2007, 13:16
Moderator / ica grupe

Zdravo
  • Je li moguće da se ovaj test voziti nigdje na drugom računalu?
  • Ako je. Zatim je prva stvar koju bih preporučiti radiš bilo bi previše kopirajte sve off pogon i spremite je negdje drugdje. Na taj način, ako se išta dogodi u pogon svoje podatke bit će sigurna.
  • Ako ustanovite da pogon radi fino na drugo računalo, onda postoji problem s vašim računalom.
  • Ako i dalje neće raditi onda je vjerojatno u pogon greška.
Ako vam se vratiti s ove informacije onda ja mogu pomoći vašem dalje.

Mislim da je svibanj biti problem s diska, jer je i sam grešku alat u kojem se kaže da ima mnogo loših sektora. Ali ovaj svibanj pravedan biti lažnih uzbuna.

Ako je disk i dalje ne radi na drugom računalu, a vi stvarno ištanje da biste dobili dokumente nazad pa bih predložiti uzimajući ga u obnavljanje podataka tvrtka od početka.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 28. studenog 2007, 16:30
Novi član grupe

Hvala za odgovor. Nažalost, JA pravedan pokušao povezivanje moj hard disk to moj prijatelj je laptop i ima isti problem. On prepoznaje kao vanjski tvrdi disk, no ne mogu pristupiti.

Ima li bilo koji program ili način mogu oporaviti podatke koje sam? Pa kako se ti podaci o oporavku stvar ide? Koliko mislite li da bi trebao potrošiti na obnavljanje podataka? Na put, na veličinu mojih 250GB hard disk.
Old 29. studenog 2007, 16:00
Moderator / ica grupe

Žao mi je da čujem da ste još uvijek imaju isti problem kada je priključen na drugo računalo. To znači da je pogon problem.

Prva stvar bih pitati da li ste je dobio bilo kakav jamstvo preostale u pogon? On svibanj biti vrijedan obratite proizvođaču kako biste saznali što možete učiniti. Oni svibanj biti u mogućnosti to škripac Internet.

Ako to nije opcija onda ste mogli probati par stvari.

Ako imate desktop PC onda bi mogao uzeti vanjski hard disk apart i uzeti hard disk vanjska strana od Internet. To će biti baš kao i normalan hard disk iznutra utikači da u bilo koje IDE ili SATA. Moglo bi se spojiti na desktop i vidjeti ako bi mogao pristupiti odande. Ako i dalje imali pristup pogreške onda bi mogli koristiti program koji će odraditi svoj najbolji to kopirajte ga na drugi hard disk.

Ali, nema garancije da će to djelo i da bi bilo dosta trivijalan okolo.

Ako zaista želite vratiti podatke i nisu to računalo edukovan bih ga za obnavljanje podataka mjestu. Mislim da je PC svijet učiniti i oni naplaćuju oko £ 100 to učiniti. Prilično strma, ali ćete imati svoje podatke natrag.

Ako imate desktop, a drugi pogon staviti sve svoje stvari na tada sam mogao pomoći vam da se koristite uslužni program koji će kopirati sve dobre stvari na disku za neki drugi.

Napomena: Ja mislim da je vaš disk svibanj dajući vam biti znakovi da je umiranje. Želim gaziti pažljivo s njom, u slučaju da se u potpunosti, a onda ćete biti i gore nevolje.

Napomena 2: Neki jedan drugoga svibanj poklapati se neke ideje i pokazuju nam da su svi Vaši podaci sigurna. On svibanj biti vrijedan čekamo neko vrijeme da vidim što oni imaju za reći.

Old 30. studenog 2007, 09:17
Novi član grupe

Da, i kakve mi ideju uzimajući ga apart no bojim se da nakon što mi je činiti, a što ako je to još uvijek ne radi? i ja ću nastojati da se pored njega i vidjeti kako to ide i pretpostavimo ... anyways hvala za ur pomoć serverguy!
Old 7. ožujka 2008, 12:17
Novi član grupe

Pozdrav cubyong!

Imam sličan problem sa mojim WD My Book Essential.
Potrebno je neko vrijeme dok se WD diagnostics tool prepoznaje HD.
SMART rezultati su dobri, i qick test. Prošireni test pokazuje previše loših sektora.

Da li imate bilo kakvih uspjeha?
JA pa ipak imati garanciju, ali je gotovo puna HD s važna i sensitiv podataka.

Hvala i pozdrav robi
Old 7. ožujka 2008, 16:04
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by Philee View Post
Pozdrav cubyong!

Imam sličan problem sa mojim WD My Book Essential.
Potrebno je neko vrijeme dok se WD diagnostics tool prepoznaje HD.
SMART rezultati su dobri, i qick test. Prošireni test pokazuje previše loših sektora.

Da li imate bilo kakvih uspjeha?
JA pa ipak imati garanciju, ali je gotovo puna HD s važna i sensitiv podataka.

Hvala i pozdrav robi
Sumnjam cubyong vam odgovoriti jer on nije bio online jer posted to last post.

Ako je podatak je važno da li onda ja predlažemo da ga na popravak profesionalne mjesto. Oni će skoro sigurno biti u mogućnosti da biste dobili podatke natrag.

Ako ne, onda možete probati što sam rekao na moj zadnji post. Ali ako je još uvijek u pogonu jamstvo te mogao vjerojatno tvrde jamstvenog troškovi ili nešto slično anyway.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem sa Western Digital tvrdi disk. mralex Drives & Izmjenjivi mediji 0 13. lipnja 2009 20:35
Reagira Western Digital 320GB Putovnica iaMbeastLi Drives & Izmjenjivi mediji 1 30. svibanj 2009 18:19
Western Digital 250GB vanjski harddrive ne radi chilloutcolin Drives & Izmjenjivi mediji 10 26. srpnja 2008 15:39
Western Digital ili SEAGATE? Compasky Drives & Izmjenjivi mediji 1 19 siječanj 2008 19:55
250 GB SATA zapadnom digitalni HD creospace General Hardware Chat 6 4. listopad 2006 07:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.