![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját külső merevlemezt, hogy már nem olvassa után le kell zárni, hogy még akkor is, ha nincs a szokásos olvasat során megbízható és plug it in My laptop érzékeli az USB-háttértároló eszköz, de a fájlokat nem lehet olvasni. 5 perc után, az AutoPlay képernyő jön fel, és én nem látok olyan szót ami azt jelzi, hogy a fájlok kerülnek read.he vezérlő megjelenik a H: meghajtó, de mikor kattintottak rá, az egész ablak befagy, és azt kell várni egy másik 5 perc múlva az ablakon visszatér a normális kerékvágásba. Letöltöttem a Western Digital Data életmentő diagnosztikai és mikor futott a program, egy dobozban megjelent jelzi, hogy a járművezetők nem olvastam, de azonnal eltűnik. Csak, ha lekapcsolják a merevlemez, a DLGDIAG jön ki, és kiderült, a SMART állapot én merevlemezét a "FAIL". Amikor bekapcsoljuk az én merevlemezt újra ugyanaz történik, és ebben az időben, úgy véli, kattintott SMART info a saját merevlemezén, és azt mutatja, hogy az egyetlen hiba volt a Spin Up Time. Mikor Próbáltam-hoz fuss tovább diagnosztika én merevlemez, hiba lenne azt mutatják ki, mondván, hogy túl sok rossz szektorban. Hogy vagyok, azt hiszem, hogy oldja meg a problémát? Én kaptam fontos dokumentumok és a személyes iratokat én külső merevlemezt, és nem akarom elveszíteni őt! Kérem, segítsen! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helló
Úgy gondolom, hogy ez lehet a probléma a lemez maga, mert a hiba az eszközt, mondván, hogy sok rossz szektorban. De ez csak egy hamis riadó. Ha a meghajtó még nem működik másik számítógépen, és szeretné, hogy a dokumentumok akkor azt javasoljuk, hogy azt egy Adathelyreállítás cég a kezdetektől fogva.
|
| |||
| |||
| Köszönöm a választ. Sajnos, én csak próbáltam összekötő én merevlemezen a barátom laptop, és ugyanaz a probléma. Elismeri, hogy egy külső merevlemezt, de nem tudom elérni. ![]() Van-e olyan program, vagy hogy tudok visszaállítani az adatokat magam? Hogy működik ez a dolog Adathelyreállítás megy itt? Mennyit hisz el kellene költeni Adathelyreállítás? By the way, a méret az én merevlemez 250GB. |
|
| |||
| |||
| Sajnálattal hallottuk, hogy még mindig ugyanaz a probléma, amikor csatlakoztatva van egy másik számítógépre. Ez azt jelenti, hogy a meghajtó a problémát. Először is szeretném megkérdezni a Van egyfajta garancia elhagyta a meghajtón? Lehet, hogy érdemes a kapcsolatot a gyártóval, hogy megtudd, mit tehetek. Azt is meg azt. Ha ez nem lehetséges, akkor Megpróbálhatja pár dolgot. Ha van egy asztali PC, akkor meg lehetne a külső merevlemezt eltekintve, és a merevlemez ki. Ez lesz, mint egy normális merevlemezt belül, hogy a dugók vagy IDE és SATA. Lehet csatlakozni, hogy egy asztali, és ha hozzá is. Ha még a hozzáférés hiba akkor is használja a programot, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy másolni egy másik merevlemezre. De nincs garancia arra, hogy ez a munka és ez a sok haszontalan körül. Ha nagyon akarjuk, hogy az adatok vissza, és nem a számítógép jól azt veszi, hogy a Adathelyreállítás helyen. Úgy gondolom, hogy a PC világ ezt és díj egy 100 £ csinálni. Elég meredek, de akkor meg az adatokat vissza. Ha van egy asztali és egy másik meghajtón, hogy minden dolgot Akkor tudtam segíteni használatát egy segédprogram, mely másolatát a jót, a lemez, hogy egy másikat. Megjegyzés: Azt hiszem, hogy a meghajtó lehet, hogy te jeleket, hogy haldoklik. Azt futófelület óvatosan vele, ha teljesen megy, és akkor lesz rosszabb baj. Megjegyzés 2: Valaki más nem harangjáték az egyes ötleteket és megmutatják, hogy az összes adat biztonságos. Lehet, hogy érdemes várni egy kicsit, hogy mit is mondjak.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| igen, azt a fajta, mint azt az elképzelést, hogy azt leszámítva, de attól tartok, hogy miután én, és mi van, ha még mindig nem működik? is megpróbálom, hogy azt leszámítva, és hogy hogyan megy gondolom ... Egyébként köszönöm a segítséget serverguy ur! |
|
| |||
| |||
| Cubyong Hello! Nekem van egy hasonló probléma én WD My Book Essential. Vesz, amíg a WD diagnosztikai eszköz felismeri a HD. SMART eredmények minden jó, még a qick vizsgálat. A kiterjesztett vizsgálat azt mutatja, túl sok rossz szektorban. Te olyan sikere? Én még garanciális, de a HD szinte teljes fontos és sensitiv adatokat. Köszönet és Kind regards |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha az adatok fontos neked, akkor azt ajánlom, hogy a szakmai javítást helyen. Azt majdnem biztosan tudja, hogy az adatok vissza. Ha nem, akkor próbálja meg, amit mondtam az utolsó post. De ha a meghajtó még garanciális akkor valószínűleg igény a szavatossági költségek, vagy valami hasonló volt.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma a Western Digital merevlemezek. | mralex | Drives & Removable Media | 0 | 13. június 2009 20:35 |
| Érzéketlen Western Digital Passport 320GB | iaMbeastLi | Drives & Removable Media | 1 | 30. május 2009 18:19 |
| Western Digital 250GB külső merevlemez nem működik | chilloutcolin | Drives & Removable Media | 10 | 26. július 2008 15:39 |
| Western Digital, vagy Seagate? | Compasky | Drives & Removable Media | 1 | 19. január 2008 19:55 |
| Western Digital 250 GB SATA HD | creospace | Általános fémáru Chat | 6 | 4. október 2006 07:08 |
| Téma eszközök | |
| |