פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

Western Digital WD את הספר שלי בעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 28 נובמבר 2007, 12:30
קבוצת חברות חדשות

Default Western Digital WD את הספר שלי בעיה

כונן קשיח חיצוני שלי שאני לא צריך לקרוא אחרי פקוק אותו למרות שזה עושה את הצליל הרגיל בעת קריאת U תקע אותו למערכת הנייד שלי מזהה התקן USB לאחסון בנפח גדול, אבל את הקבצים לא ניתן לקרוא. כעבור 5 דקות, אבא autoplay המסך למעלה ואני לא רואה שום מילים המציין כי הקבצים עוברים read.he הנהג מופיע כ H: כונן אבל כשאני לחצת על זה, כל חלון ההקפאה ואני צריך לחכות עוד 5 דקות לפני החלון חוזר נורמלי. אני הורדתי את Western Digital ו ניתוח נתונים מציל כאשר אני מפעיל את התוכנית, קופסת הופיע המעיד כי הנהגים מתבצע לקרוא אך מיד נעלמת. רק כאשר אני עברת את הכונן הקשיח, את אבא של DLGDIAG והוא הראה את מעמד חכם שלי בתור כונן קשיח "Fail". כשאני עברת על הכונן הקשיח שלי שוב, אותו דבר קורה והפעם אני לחצו על חכם להציג מידע על הכונן הקשיח שלי, וזה רק מראה כי השגיאה הייתה התפנית למעלה שעה. כאשר ניסיתי להפעיל אבחון נוסף על הכונן הקשיח שלי, היה שגיאה להופיע אומר כי ישנם יותר מדי סקטורים פגומים.

אז איך אני אמור לתקן את הבעיה? אני חייב המסמכים החשובים ואת המסמכים האישיים שלי, כונן קשיח חיצוני ואני לא רוצים לאבד את זה! אנא עזור!
מצורפים תמונות ממוזערות
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old 28 נובמבר 2007, 13:16
מנהל קבוצת

שלום
  • האם ניתן לבדוק את הכונן למחשב אחר, בכל מקום?
  • אם זה הוא. אז הדבר הראשון שאני ממליץ לעשות תהיה גם להעתיק את כל הדיסק הקשיח ולשמור אותו במקום אחר. בדרך זו, אם משהו קורה עם כונן הנתונים שלך יהיה בטוח.
  • אם אתה מוצא כי הכונן עובד בסדר גמור במחשב אחר, אז יש בעיה עם המחשב שלך.
  • אם זה עדיין לא יעבוד אז כנראה הוא הכונן בו פגם.
אם נחזור עם המידע הזה אז אני יכול לעזור עוד יותר.

אני חושב שהיא יכולה להיות בעיה עם הדיסק עצמו בגלל שגיאה של הכלי אומר כי ישנם הרבה סקטורים פגומים. אבל זה עלול להיות רק התראת שווא.

אם הכונן עדיין לא עובד על מחשב אחר ואתה באמת רוצה לקבל את המסמכים בחזרה אז הייתי מציע לקחת את זה על נתונים לשחזור המשרד מההתחלה.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 28 נובמבר 2007, 16:30
קבוצת חברות חדשות

תודה על התשובה שלך. לרוע המזל, אני רק ניסיתי בחיבור שלי אל הדיסק הקשיח הנייד של חבר שלי, והיא כוללת את אותה בעיה. הוא מזהה אותו כמו דיסק קשיח חיצוני, אבל אני לא יכול לגשת אליו.

האם יש תוכנית או דרך שאני יכול לשחזר את הנתונים בעצמי? אז איך זה לשחזור נתונים עבור דבר בנושא? כמה אתה חושב שאני צריך להוציא נתונים על התאוששות? דרך אגב, את גודל הדיסק הקשיח שלי הוא 250GB.
Old 29 נובמבר 2007, 16:00
מנהל קבוצת

מצטער לשמוע כי אתה עדיין יש את אותה בעיה כאשר פקוק אל מחשב אחר. כלומר, הכונן הוא הבעיה.

דבר ראשון אני מעוניין לשאול היא האם יש לכם כל סוג של אחריות שמאל על הכונן? זה יכול להיות שווה לפנות ליצרן כדי לברר מה הם יכולים לעשות. הם יוכלו לתקן את זה.

אם זה לא בא בחשבון אז אתה יכול לנסות כמה דברים.

אם יש לך מחשב שולחני אז אתה יכול לקחת את כונן קשיח חיצוני חוץ ולקחת את הכונן הקשיח מחוץ לזה. זה יהיה בדיוק כמו כונן קשיח רגיל בתוך plugs כי בשני ידי IDE או SATA. אתה יכול לחבר את זה על שולחן העבודה ולראות אם אתה יכול לגשת אליו משם. אם זה עדיין היה לגשת שגיאות אז אתה יכול להשתמש בתוכנית כי יעשה את הטוב ביותר כדי להעתיק את זה כונן קשיח אחר.

אבל אין כל הבטחה כי זה יעבוד, וזה יהיה הרבה זעיר סביב.

אם אתה באמת רוצה בחזרה את הנתונים, והם לא ידע כי המחשב הייתי לוקח אותו אל המקום לשחזור נתונים. אני חושב ש-PC בעולם לעשות את זה והם האחראי על 100 £ לעשות את זה. די מוגזם אבל יהיה לך את הנתונים שלך חזרה.

אם יש לכם שולחן עבודה אחר כונן לשים את כל הדברים שלך על כך שאני יכול לעזור לך להשתמש בכלי שירות זה להעתיק כל חומר טוב של דיסק אחד למשנהו.

הערה: אני חושב שזה עשוי להיות הכונן שלך נותן לך סימנים שהוא גוסס. הייתי לפסוע בזהירות עם זאת, במקרה זה הולך לגמרי ואז יהיו לך בעיות יותר גרוע.

הערה 2: חלק אחד אחר עשוי לצלצל עם כמה רעיונות ולהראות לנו את כל הנתונים שלך בטוחים. זה יכול להיות שווה כמה זמן המתנה כדי לראות מה יש להם להגיד.

Old 30 נובמבר 2007, 09:17
קבוצת חברות חדשות

כן, אני די מחבבת את הרעיון של לקחת את זה לבד אבל אני פוחד שאחרי שאני עושה את זה ומה אם זה עדיין לא עובד? גם אני יהיה לנסות לקחת את זה לבד ולראות איך זה הולך אני מניח ... בכל מקרה תודה על העזרה ur serverguy!
Old 7 מרס 2008, 12:17
קבוצת חברות חדשות

שלום cubyong!

יש לי בעיה דומה עם WD את הספר שלי חיוני.
זה לוקח זמן עד WD מכיר את כלי אבחון HD.
Smart התוצאות כל טוב, גם את qick הבדיקה. את Extended הבדיקה מראה יותר מדי סקטורים פגומים.

האם יש לך הצלחה?
עדיין יש לי אחריות, אבל הוא כמעט HD מלא עם חשוב sensitiv נתונים.

תודה ו Kind regards
Old 7 מרס 2008, 16:04
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Philee View Post
שלום cubyong!

יש לי בעיה דומה עם WD את הספר שלי חיוני.
זה לוקח זמן עד WD מכיר את כלי אבחון HD.
Smart התוצאות כל טוב, גם את qick הבדיקה. את Extended הבדיקה מראה יותר מדי סקטורים פגומים.

האם יש לך הצלחה?
עדיין יש לי אחריות, אבל הוא כמעט HD מלא עם חשוב sensitiv נתונים.

תודה ו Kind regards
אני בספק cubyong תהיה תגובה מאז הוא לא מקוון מאז שהוא פורסם, כי ההודעה האחרונה.

אם המידע חשוב לך אז אני מציע לך לקחת את זה כדי לתקן מקום מקצועי. הם כמעט ודאי יוכל לקבל בחזרה את הנתונים.

אם לא, אז אתה יכול לנסות את מה שאמרתי את ההודעה האחרונה. אבל אם הכונן הוא עדיין תחת אחריות אתה יכול כנראה טוענים את עלויות אחריות או משהו דומה בכל מקרה.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה עם כונן קשיח Western Digital. mralex כוננים & נשלפת 0 13 יוני 2009 20:35
להגיב Western Digital Passport 320GB iaMbeastLi כוננים & נשלפת 1 ה -30 במאי 2009 18:19
Western Digital 250GB חיצוני harddrive לא עובד chilloutcolin כוננים & נשלפת 10 26 יולי 2008 15:39
Western Digital או Seagate? Compasky כוננים & נשלפת 1 19th ינואר 2008 19:55
250 GB Western Digital SATA HD creospace כללי חומרה צ 'אט 6 4th אוקטובר 2006 07:08
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.