mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Western Digital WD My Book Problema

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 28, 2007, 12:30
Naujas Narys

Default Western Digital WD My Book Problema

Mano išorinį kietąjį diską, kad aš ne skaityti, kai aš jį prijungti, nors jis sudaro įprastos skaitymo garsą ir prijunkite jį in Nešiojamas kompiuteris aptinka USB saugojimo įrenginį, tačiau rinkmenų negalima perskaityti. Po 5 minučių, automatinio paleidimo ekrane pasirodo ir aš nematau jokių žodžių, rodančių, kad failai yra read.he tvarkyklė rodoma, kaip H: diske, bet kai aš paspausti ant jo, visos lango užšąla ir turiu laukti kito 5 minutės prieš langą normalizuosis. I downloaded Western Digital Data Lifeguard Diagnostic, ir kai išbėgau programos lange atsirado rodo, kad vairuotojai galėtų skaityti, bet iš karto dingsta. Tik kai aš išjungti kietąjį diską, DLGDIAG pasirodo ir jis parodė SMART statusas kietąjį diską su "Fail". Kai çjungtas kietąjį diską vėl tas pats atsitiks ir šį kartą, Aš paspausti SMART peržiūrėti info mano kietąjį diską ir tai rodo, kad tik klaida buvo Spin Up Time. Kai aš bandžiau paleisti dar diagnostika mano kietajame diske, klaida bus rodomi tariant, kad yra per daug blogų sektorių.

Taigi, kaip aš manyti, kad išspręsti šią problemą? Turiu svarbius dokumentus ir asmens dokumentus į savo išorinį kietąjį diską ir aš nenoriu prarasti! Please help!
Attached Thumbnails
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old Lapkritis 28, 2007, 13:16
Moderatorius Grupė

Labas
  • Ar galima tai patikrinti dėl kito kompiuterio diske niekur?
  • Jei ji yra. tada pirmas dalykas, kad aš rekomenduočiau daryti būtų pernelyg kopija everything off vairuoti ir išsaugokite jį kitur. Tokiu būdu, jei kas nors atsitiks vairuoti Jūsų duomenys bus saugūs.
  • Jei pastebėsite, kad vairuoti puikiai veikia kitame kompiuteryje, ten yra su jūsų kompiuteriu.
  • Jei vis dar neveiks tada diskas yra tikriausiai kaltas.
Jei gaunate atgal su šia informacija tada aš galėčiau padėti savo toliau.

Manau, kad ji gali būti ir paties disko, nes klaida įrankis sakydamas, kad yra daug blogų sektorių problemos. Bet tai gali būti tik apgaulingi įspėjimo.

Jei diske yra vis dar neveikia, kitame kompiuteryje ir jūs tikrai norite gauti dokumentus Tada siūlyčiau atsižvelgti į tai duomenų atstatymo įmonės iš pradžių.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Lapkritis 28, 2007, 16:30
Naujas Narys

Ačiū už Jūsų atsakymą. Deja, aš tiesiog bandė prijungti savo kietąjį diską į mano draugo laptopo ir jis turi tą pačią problemą. Ji pripažįsta jį kaip išorinį kietąjį diską, bet aš negaliu prisijungti prie jos.

Ar yra kokia nors programa ar būdas galiu susigrąžinti duomenų save? Taigi, kaip tai duomenų atstatymas dalykas vaikščioti? Kaip manote, man reikės išleisti duomenų atstatymas? Beje, mano kietojo disko dydis 250GB.
Old Lapkritis 29, 2007, 16:00
Moderatorius Grupė

Apgailestaujame, kad jums vis dar ta pati problema, kai prijungtas prie kito kompiuterio. Tai reiškia, kad diskas yra problema.

Pirmas dalykas, kurį norėčiau užduoti Ar turite garantinį Rūšiuoti kairės į diską? Jis gali būti verta susisiekti su gamintoju, kad sužinoti ką jie gali padaryti. Jie gali pataisyti.

Jei tai ne variantas tada galite pabandyti dalykų pora.

Jei turite kompiuterio tada galima imtis išorinį kietąjį diską ir, be imtis kietąjį diską iš jos. Jis bus kaip normalus disko viduje, kad žvakės nei per IDE arba SATA. Galite prijungti jį prie darbastalio ir pažiūrėkite, ar galite gauti iš ten. Jei jis vis dar turėjo galimybę klaidų tada galite naudoti programą, kuri padarys viską, kad nukopijuoti į kitą kietąjį diską.

Tačiau nėra jokios garantijos, kad tai darbas ir jis bus apie smulkus aplink daug.

Jei tikrai norite duomenis ir atgal nėra, kad kompiuteris nusimanantys Norėčiau manyti, kad duomenų atkūrimo vieta. Manau, kad PC pasaulyje tai ir jie mokestis apie 100 £ tai padaryti. Labai kietas, bet jūs turėsite savo duomenis atgal.

Jei turite darbastalio ir kitoje disko dėti visas savo medžiagą apie tai galėčiau padėti jums naudotis programa, kuri bus nukopijuoti visi neblogai iš disko į kitą.

Pastaba: Manau, kad jūsų diskas gali būti suteikti jums požymių, kad ji miršta. Norėčiau protektoriaus atsargiai su ja, kai ji visiškai eina ir tada jums bus blogiau problemų.

2 pastaba: Kai vienas kitam gali Piebalsot su kai kuriomis idėjomis ir parodyti mums, kad visi jūsų duomenys yra saugūs. Jis gali būti verta laukti, o pažiūrėkite, ką jie turi pasakyti.

Old Lapkritis 30, 2007, 09:17
Naujas Narys

Yea, I rūšies kaip ir jo vartojimą ne tik idėja, bet aš bijau, kad po to i do, kad ir kas būtų, jei ji dar neveikia? gerai I'll try to take it be ir pamatyti, kaip jis manau ... anyways thanks for ur help serverguy!
Old Kovas 7, 2008, 12:17
Naujas Narys

Sveiki cubyong!

Aš panaši problema su mano WD My Book Essential.
Tai užtrunka, kol WD diagnostikos pripažįsta HD.
SMART rezultatai visi geri, taip pat qick testą. Išplėstas tyrimas rodo, per daug blogų sektorių.

Ar turite sėkmės?
Aš vis dar turiu garantija, bet HD yra beveik visiškai svarbios ir sensitiv duomenis.

Thanks and kind regards
Old Kovas 7, 2008, 16:04
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by Philee View Post
Sveiki cubyong!

Aš panaši problema su mano WD My Book Essential.
Tai užtrunka, kol WD diagnostikos pripažįsta HD.
SMART rezultatai visi geri, taip pat qick testą. Išplėstas tyrimas rodo, per daug blogų sektorių.

Ar turite sėkmės?
Aš vis dar turiu garantija, bet HD yra beveik visiškai svarbios ir sensitiv duomenis.

Thanks and kind regards
Abejoju cubyong bus atsakyti, nes jis nebuvo internete, nes jis paskelbtas, kad paskutinė žinutė.

Jei duomenys yra svarbūs, kad jums tada siūlau Jums priimti jį į profesinę remonto vietą. Jie beveik neabejotinai galės gauti duomenis atgal.

Jei ne, tada galite pabandyti ką sako mano paskutinio posto. Bet jei diskas yra dar garantija jus tikriausiai reikalauti garantijų išlaidų ar kažkas panašaus vistiek.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problema su "Western Digital kietąjį diską. mralex Drives & Removable Media 0 Birželis 13, 2009 20:35
Negalite Western Digital Passport 320GB iaMbeastLi Drives & Removable Media 1 Gegužė 30, 2009 18:19
Western Digital 250GB išorinį diską ne darbo chilloutcolin Drives & Removable Media 10 26 liepa 2008 15:39
Western Digital arba Seagate? Compasky Drives & Removable Media 1 19 sausis 2008 19:55
Western Digital 250 GB SATA HD creospace General Hardware Chat 6 4 spalis 2006 07:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.