mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Western Digital WD My Book Problem

Reply

Thread Tools
Old Novembris 28, 2007, 12:30
New Member Group

Default Western Digital WD My Book Problem

Manu ārējo cieto disku, kas man nav jālasa pēc I plugged to, pat ja tā dara parasti lasījums skaņu u plug tā collas Mans klēpjdators atrod USB lielapjoma atmiņas ierīci, bet, failus nevar nolasīt. Pēc 5 minūtēm Autoplay ekrāns pops, un es nesaskatu nekādus vārdus, norādot, ka faili tiek read.he vadītājs parādās kā H: diska, bet kad es noklikšķinājis uz to, visa loga sasalst un man būs jāgaida vēl 5 minūtes pirms loga atgriežas normālā stāvoklī. Es lejupielādēt Western Digital Data Lifeguard Diagnostic un kad man skrēja programmas kaste parādījās, norādot, ka autovadītāji tiek lasīt, bet uzreiz pazūd. Tikai tad, kad es izslēgts cieto disku, DLGDIAG NOP augšu un tas parādīja, SMART status manu cieto disku kā "FAIL". Kad es pārslēdz uz manu cieto disku vēlreiz, tas pats notiek, un šajā laikā es noklikšķinājis uz SMART lai info par manu cieto disku un tas parāda, ka tikai kļūda Spin Up Time. Kad es mēģināju braukt tālāk diagnostika manu cieto disku, kļūda būtu parādīsies sakot, ka ir pārāk daudz sliktas nozarēs.

Tā kā man domāt, lai atrisinātu šo problēmu? Man ir ieguvuši svarīgus dokumentus un personiskajiem dokumentiem manā ārējo cieto disku, un es nevēlos to zaudēt! Please help!
Attached Sīktēli
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old Novembris 28, 2007, 13:16
Moderator Group

Sveiki
  • Vai ir iespējams pārbaudīt šo disku uz citu PC jebkur?
  • Ja tas ir. tad pirmā lieta, ko es ieteiktu darīt būtu pārāk kopija viss pie diska un saglabājiet to citur. Tādā veidā, ja kaut kas notiek ar disku jūsu dati būs drošībā.
  • Ja konstatējat, ka vadīt works fine uz cita datora, tad ir ar datoru problēmu.
  • Ja tas joprojām nestrādās, tad disks ir iespējams pie vainas.
Ja Jums atpakaļ šo informāciju, tad es varu palīdzēt jūsu tālāk.

Es domāju, ka var būt problēmas ar pašu diska, jo kļūdas rīks saka, ka ir daudz sliktas nozarēs. Bet tas var vienkārši viltus trauksmes.

Ja disks joprojām nedarbojas citā datorā, un jūs patiešām vēlaties saņemt dokumentus toreiz es ieteiktu veikt to datu atgūšanas firma no sākuma.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Novembris 28, 2007, 16:30
New Member Group

Paldies par Jūsu atbildi. Diemžēl, es tikai mēģināju savieno manu cieto disku, lai mana drauga klēpjdatoru un tā pati problēma. Tas atzīst to kā ārējo cieto disku, bet es nevar piekļūt.

Ir kāda programma vai veids, kā es varētu atgūt datus ar sevi? Tā kā šis datu atgūšanas lieta iet runa? Cik daudz tu domā, ka es būtu nepieciešams tērēt datu atgūšana? Ko citu, mana cietā diska izmērs ir 250GB.
Old Novembris 29, 2007, 16:00
Moderator Group

Žēl uzzināt, ka jums vēl joprojām ir tāda pati problēma, kad plugged in uz citu datoru. Tas nozīmē, ka disks ir problēma.

Pirmā lieta, ko es gribētu lūgt nav Vai jums ir jebkāda veida garantijas kreisās uz diska? Varbūt ir vērts sazināties ražotājs, lai uzzinātu, ko viņi var darīt. Tie var būt iespējai noteikt to.

Ja tas nav risinājums, tad jūs varētu mēģināt pāris lietas.

Ja jums ir desktop PC, tad jūs varētu veikt ārējo cieto disku atsevišķi un veic cieto disku no tā. Tas būs tāpat kā parasto cieto disku iekšā, ka sveces vai nu IDE vai SATA. Jūs varētu savienot to desktop un redzēt, ja jūs varētu tai piekļūt no turienes. Ja tā joprojām bijusi piekļuve kļūdas, tad jūs varētu izmantot programmu, kas darīs visu, lai kopētu uz citu cieto disku.

Bet nav nekādas garantijas, ka tas strādā, un būtu daudz niecīgs apkārt.

Ja jūs patiešām vēlaties datus atpakaļ un nevis dators zinoši es būtu to datu atgūšanas vieta. Es domāju, ka PC pasaulē darīt un viņi atbild par £ 100 to darīt. Diezgan straujš, bet jums būs jūsu datus atpakaļ.

Ja jums ir galda un citu disku likt visus jūsu piedāvājumus portālā, tad es varētu jums palīdzēt izmantot lietderība, kas kopē visus labākos piedāvājumus no diska uz citu.

Piezīme: Es domāju, ka jūsu diska var sniegt jums pazīmes, ka tas mirst. Es protektora uzmanīgi ar to, ja tas pilnīgi dodas, un tad jums būs sliktāks nepatikšanas.

Note 2: Daži cits var piebalsot ar dažām idejām un parāda mums, ka visi jūsu dati ir drošībā. Varbūt ir vērts gaidīt, kamēr redzēt, ko viņiem saka.

Old Novembris 30, 2007, 09:17
New Member Group

jā, i veida līdzīgu domu, ka tas ne tikai, bet es baidos, ka pēc man darīt un ko tad, ja tas vēl nedarbojas? arī es mēģināšu ņemt to atsevišķi un redzēt, kā tas ir es domāju ... anyways thanks for ur palīdzēt serverguy!
Old 7 marts 2008, 12:17
New Member Group

Hello cubyong!

Man ir līdzīga problēma ar manu WD My Book Essential.
Tas aizņem laiku, līdz WD diagnostikas rīks atzīst HD.
SMART rezultāti ir labi, arī qick testu. Izvērstā pārbaude rāda pārāk daudz bad sektoriem.

Vai jums ir kādi panākumi?
Man joprojām ir garantija, bet HD ir gandrīz pilnīgi, svarīga un sensitiv datus.

Thanks and Kind regards
Old 7 marts 2008, 16:04
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by Philee View Post
Hello cubyong!

Man ir līdzīga problēma ar manu WD My Book Essential.
Tas aizņem laiku, līdz WD diagnostikas rīks atzīst HD.
SMART rezultāti ir labi, arī qick testu. Izvērstā pārbaude rāda pārāk daudz bad sektoriem.

Vai jums ir kādi panākumi?
Man joprojām ir garantija, bet HD ir gandrīz pilnīgi, svarīga un sensitiv datus.

Thanks and Kind regards
Es šaubos cubyong būs atbilde, jo viņš nav online, jo viņš ir norīkots, ka pagājušajā post.

Ja dati ir svarīgi, lai jūs tad iesaku jums pieņemt to profesionālo remonta vietā. Tie gandrīz noteikti būs iespējams iegūt datus atpakaļ.

Ja ne, tad varat mēģināt to, ko es teicu savā pēdējā post. Bet, ja disks ir vēl garantija jūs droši vien varētu pieprasīt garantijas izmaksas, vai kaut kas līdzīgs anyway.

Reply

Register

Bookmarks