mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Western Digital My Book WD Problemã

Reply

Thread Tools
Old 28 noiembrie 2007, 12:30
Noile state Group

Hard-disk extern meu că nu am citit dupa ce l-am conectat-o în chiar dacă acesta face de obicei de lectură şi de sunet, atunci când vă conectaţi-l meu laptop detectează un dispozitiv USB de stocare în masă, dar, fişierele nu pot fi citite. După 5 minute, la AutoPlay ecran apare şi în care nu pot vedea nici cuvintele care indică faptul că dosarele sunt în curs de read.he driverul apare ca H: unitate, dar când i clic pe ea, întreaga fereastră blochează şi trebuie să aştept pentru un alt 5 minute înainte de fereastra revine la normal. Am descarcat de la Western Digital Data salvamar de diagnostic şi de când am fugit de program, a apărut o cutie, care indică faptul că driverele sunt în curs de citit, dar dispare imediat. Doar când am oprit pe hard disc, de DLGDIAG apare şi el a arătat SMART statutul de hard-disk-mi ca "Fail". Când am trecut pe hard-disk, din nou, acelaşi lucru se întâmplă şi de data asta, am dat clic pe SMART vedere info meu pentru hard-disk şi arată că singura eroare a fost Spin Up Time. Când am încercat să ruleze mai multe diagnostice mea de pe hard-disk, o eroare ar arăta până a spune că există prea multe sectoare defecte.

Deci, cum am să presupunem pentru a rezolva această problemă? Am importante documente şi documente personale în extern hard-disk şi nu vreau să-l pierd! Te rog, ajută!
Attached Thumbnails
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old 28 noiembrie 2007, 13:16
Moderator Group

Salut
  • Este posibil de a testa acest lucru conduce la un alt calculator de oriunde?
  • Dacă este vorba. atunci primul lucru pe care aş recomanda faci ar fi prea copie tot de pe disc şi salvaţi-o în altă parte. În acest fel, dacă se întâmplă ceva cu unitatea dvs. de date va fi în siguranţă.
  • Dacă aţi găsit că unitatea lucrează bine pe un alt computer, atunci există o problemă cu calculatorul dumneavoastră.
  • Dacă tot nu va funcţiona, atunci unitatea este, probabil, la vina.
Dacă te întorci cu această informaţie atunci am putea ajuta mai mult.

Cred că aceasta poate fi o problemă cu discul în sine, pentru că de eroare instrument a spune că există o multitudine de sectoare defecte. Dar acest lucru poate fi doar o falsă alertă.

În cazul în care nu există încă o unitate de lucru pe un alt computer şi într-adevăr doriţi să obţineţi documentele de pe vremea aceea, aş sugera să luaţi-o la o firma de recuperare de date de la început.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 28 noiembrie 2007, 16:30
Noile state Group

Vă mulţumim pentru răspuns. Din păcate, am încercat conectarea mea de hard disk pentru a prietenului meu laptop si are aceeasi problema. Ea îl recunoaşte ca un hard disk extern, dar nu pot să accesez.

Există vreun program sau mod în care pot recupera datele de pe mine? Deci, cum face acest lucru de recuperare de date despre merge? Cât de mult crezi că ar avea nevoie să cheltuiţi pe recuperare de date? Prin modul în care, de mărimea mea de hard disk este de 250GB.
Old 29 noiembrie 2007, 16:00
Moderator Group

Ne pare rău să aud că încă aveţi aceeaşi problemă când conectat la un alt computer. Asta înseamnă că unitatea este problema.

Primul lucru pe care mi-ar cere este de ai orice fel de garanţie a plecat de pe disc? Acesta poate fi în valoare de contactarea producătorului de a afla ce pot face. Acestea pot fi capabil să repare problema.

În cazul în care nu este o opţiune, atunci aţi putea încerca o pereche de lucruri.

Dacă aveţi un calculator de birou, atunci ai putea lua pe hard-disk extern în afară şi să ia pe hard disc din acesta. Acesta va fi la fel ca un hard-disk normal ca în interiorul, fie în prize de IDE sau SATA. Ai putea conecta la un desktop şi să vedeţi dacă aţi putea accesa de acolo. Dacă tot au avut acces erori atunci ai putea folosi un program care va face tot posibilul pentru a-l copiaţi pe un alt hard disc.

Dar nu există nici o garanţie că acest lucru ar fi locul de muncă şi că ar fi o mulţime de tâmpit în jur.

Dacă chiar doriţi de date înapoi şi că nu sunt bine computer aş lua-o la un loc de recuperare de date. Cred că PC lume face acest lucru şi ei despre o taxa de £ 100 pentru a face acest lucru. Destul de abrupt, dar va trebui dvs. de date înapoi.

Dacă aveţi o altă unitate de birou şi pentru a pune toate lucrurile de pe-atunci am putea să vă ajute să utilizeze un utilitar care va copia toate lucrurile bune de la un disc la altul.

Notă: Cred că vă pot fi de unitate a vă da semne ca este pe moarte. Mi-ar fi într-o cu atenţie în cazul în care este complet merge şi atunci va fi mai rău în necazuri.

Nota 2: Unii o altceva mai interveni în discuţie cu unele idei si ne arate că toate datele dumneavoastră este în siguranţă. Acesta poate fi în valoare de un timp de aşteptare pentru a vedea ce au de spus.

Old 30 noiembrie 2007, 09:17
Noile state Group

Da, am facut un fel de place ideea de a lua-o, dar în afară Mă tem că după ce am făcut asta şi de ce, dacă tot nu funcţionează? şi voi încerca să-l afară şi a vedea cum merge treaba cred ca ... oricum multumesc pentru ur ajutor serverguy!
Old 7 martie 2008, 12:17
Noile state Group

Cubyong Bună ziua!

Am o problemă similară cu WD My Book Essential.
Este nevoie de o perioadă de timp până când WD instrumentul Diagnostice recunoaşte HD.
SMART, toate rezultatele sunt bune, de asemenea, de qick test. Extinsă de test arată prea multe sectoare defecte.

Te-ai nici un succes?
Mai am de garanţie, dar HD este aproape plin cu date importante şi sensitiv.

Vă mulţumim şi fel ceea ce priveşte
Old 7 martie 2008, 16:04
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Philee View Post
Cubyong Bună ziua!

Am o problemă similară cu WD My Book Essential.
Este nevoie de o perioadă de timp până când WD instrumentul Diagnostice recunoaşte HD.
SMART, toate rezultatele sunt bune, de asemenea, de qick test. Extinsă de test arată prea multe sectoare defecte.

Te-ai nici un succes?
Mai am de garanţie, dar HD este aproape plin cu date importante şi sensitiv.

Vă mulţumim şi fel ceea ce priveşte
Ma indoiesc ca va raspunde cubyong, deoarece el nu a fost de cand a postat on-line, care ultima postare.

În cazul în care datele sunt importante pentru tine, atunci vă sugerez să luaţi-o la un profesionist repararea loc. Ele vor putea fi aproape sigur de a obtine date înapoi.

Dacă nu, atunci puteţi să încercaţi ceea ce am spus in ultimul meu post. Dar, în cazul în care unitatea este încă în garanţie, ai putea, probabil, costurile de cerere de garanţie sau ceva similar, oricum.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.