menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Western Digital WD My Book Problem

Reply

Thread Tools
Old 28. novembra 2007, 12:30
Nový člen skupiny

Default Western Digital WD My Book Problem

Môj externý pevný disk, ktorý som nedokáže čítať, keď je pripojený aj napriek tomu, že je obvyklé čítanie zvuku, keď je u plug in My laptop detekuje USB mass storage zariadenia, ale, že súbory sa nedajú čítať. Po 5 minútach sa automaticky objaví obrazovka a nevidím žiadne slovami naznačuje, že súbory sú read.he vodič ukazuje ako H: disk, ale keď som klikol na to, že celé okno zamrzne a musím čakať na ďalšie 5 minút, než sa okno sa vráti do normálu. I prevzali Western Digital Data plavčík Diagnostické a keď som bežal program, škatule, zdalo by naznačovali, že vodiči sa čítať, ale hneď zmizne. Až keď som vypnúť pevný disk, DLGDIAG objavia a keďže sa ukázalo, SMART status môjho pevného disku ako "fail". Keď som sa prepne na mojom pevnom disku znova, to isté sa deje, a tento okamih som klikol na SMART info na môj názor, pevný disk a to ukazuje, že jediná chyba bola Spin Up Time. Keď som sa snažil bežať ďalej diagnostiku na mojom pevnom disku, čo je chyba by sa ukázať, že existuje príliš veľa chybných sektorov.

Tak ako som Predpokladám opraviť tento problém? Mám dôležité dokumenty a osobné doklady v mojom externý pevný disk a Nechcem ju stratiť! Prosím pomôžte!
Priložené miniatúry
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old 28. novembra 2007, 13:16
Moderátor skupiny

Ahoj
  • Je možné vyskúšať mechaniku na inom PC kdekoľvek?
  • Ak to je. potom prvá vec, ktorú by som odporučiť robíte by bolo príliš kopírovať všetko z jednotky a uložte ho niekde inde. Touto cestou, ak sa niečo stane na disk Vaše dáta budú v bezpečí.
  • Ak zistíte, že jednotka funguje na inom počítači, potom je tu problém s vašim počítačom.
  • Ak to stále nebude fungovať, potom sa disk je pravdepodobne na vine.
Ak sa dostanete späť s touto informácií potom môžem pomôcť vašej ďalšie.

Myslím, že to môže byť problém v samotnom disku, pretože nástroj je chyba, že tam je veľa zlé sektory. Ale môže to byť len o falošný poplach.

Ak jednotka nie je ešte stále pracuje na inom počítači a vy naozaj chcete získať doklady späť potom by naznačovali, že so zreteľom na obnovu dát firma od začiatku.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 28. novembra 2007, 16:30
Nový člen skupiny

Ďakujeme za vašu odpoveď. Bohužiaľ, práve som sa pokúsil pripojenie môjho pevného disku môjho priateľa laptop a má rovnaký problém. Je si vedomý, že ako externý pevný disk, ale nemôžem ho prístupu.

Existuje nejaký program, alebo spôsob, ako môžem obnoviť dáta sám? Tak ako to má pre obnovu dát, čo idú okolo? Koľko si myslíte, že budem musieť vynaložiť na obnovu dát? Na ceste k veľkosti môjho pevného disku je 250gigabajt
Old 29.listopadu 2007, 16:00
Moderátor skupiny

Ľúto, že máte stále rovnaký problém, keď pripojiť k inému počítaču. To znamená, že jednotka je problém.

Prvá vec, já bych se zeptat máte akékoľvek záruky vľavo na disku? To môže byť dobré obráti na výrobcu, aby zistili, čo sa dá robiť. Môžu byť schopní ho vyriešiť.

Ak to nie je možné potom môžete vyskúšať pár vecí.

Ak máte na stolnom PC potom môže mať externý pevný disk seba a mať pevný disk, ktorý z neho. Bude rovnako ako bežný pevný disk vnútri sviečky, ktorý buď v IDE alebo SATA. Dalo by sa pripojiť k počítaču a zistiť, či môžeš prístup je odtamtud. Ak to stále mali prístup chyby potom môžete použiť program, ktorý bude robiť všetko preto, aby ho skopírovať na iný disk.

Ale neexistuje žiadna záruka, že by to prácu a bolo by asi hodně maličký.

Ak naozaj chcete dáta späť a nie sú tak počítača znalý bych si ju na obnovu dát mieste. Myslím si, že PC svet urobiť a poplatok asi 100 libier na to. Docela strmé, ale budete mať vaše dáta späť.

Ak máte v počítači a inú jednotku, aby všetky svoje veci na potom bych vám použiť nástroj, ktorý bude kopírovať všetky dobré veci z disku na iný.

Poznámka: Myslím si, že váš disk je možné dať vám znamenia, že umiera. Já bych šlapati opatrne s ním v prípade, že je úplne a potom budete v horšej problémy.

Poznámka 2: Niekto iný ju přizvukovat niektoré nápady a ukazujú nám, že všetky vaše dáta sú v bezpečí. Môže za to čakanie na chvíľu, aby videli, čo majú povedať.

Old 30.novembra 2007, 09:17
Nový člen skupiny

Áno, aj niečo ako myšlienku užívať ju od seba, ale mám strach, že potom, čo som urobil, a čo keď to stále nefunguje? tak uvidíme skúste si ju od seba a pozrieť sa, ako to chodí aj Predpokladám ... tak ako tak vďaka za ur pomoci serverguy!
Old 7.března 2008, 12:17
Nový člen skupiny

Dobrý deň cubyong!

Mám podobný problém s mojimi WD My Book zásadný.
To trvá až do doby WD diagnostika nástroj rozpozná HD.
SMART výsledky sú dobré, aj qick test. Rozšírený test ukazuje príliš veľa chybných sektorov.

Mali by ste mať úspech?
Stále mám záruku, ale HD je skoro plný dôležitých a sensitiv údajov.

Vďaka a pozdravom
Old 7.března 2008, 16:04
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Philee View Post
Dobrý deň cubyong!

Mám podobný problém s mojimi WD My Book zásadný.
To trvá až do doby WD diagnostika nástroj rozpozná HD.
SMART výsledky sú dobré, aj qick test. Rozšírený test ukazuje príliš veľa chybných sektorov.

Mali by ste mať úspech?
Stále mám záruku, ale HD je skoro plný dôležitých a sensitiv údajov.

Vďaka a pozdravom
Pochybuji cubyong bude odpoveď, pretože nebol online pretože posta, že posledný príspevok.

Ak dáta je dôležité, aby vám potom odporúčame vám si ju na profesionálne opravy mieste. Budú takmer určite byť schopní získať dáta späť.

Ak nie, potom môžete skúsiť to, čo som povedal už v posledný príspevok. Ale v prípade, že jednotka je stále v záruke by ste mohli nejspíš nárokovať náklady na záručné opravy, alebo niečo podobné tak.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problém s Western Digital Pevný disk. mralex Drives & Removable Media 0 13 júna 2009 20:35
Nevstřícný Western Digital Passport 320gb iaMbeastLi Drives & Removable Media 1 30. máj 2009 18:19
Western Digital 250gigabajt externý pevný disk nepracuje chilloutcolin Drives & Removable Media 10 26. júla 2008 15:39
Western Digital alebo Seagate? Compasky Drives & Removable Media 1 19. januára 2008 19:55
Western Digital 250 GB SATA HD creospace Všeobecné Hardware Chat 6 4. októbra 2006 07:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.