мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

УД Уестерн Дигитал Мы Боок Проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. новембар 2007, 12:30
Нови члан групе

Мој вањски хард диск који сам не читати након што сам га у прикључена иако чини обичан звук приликом читања у плуг ин за мој лаптоп препознаје УСБ уређај за масовну складиштење Но, слика се не може прочитати. Након 5 минута, на екрану АутоПлаы попс горе и ЈА донт 'видјети било који указују да је реч слика се возачу приказује реад.хе као Х: диск али кад сам кликнуо на то, цео прозор фреезес и ја морати сачекати још 5 минута пре прозор се враћа у нормалу. Ја преузели западни дигитални подаци спасилац за дијагнозу и кад сам водио програм, кутија појавила се индицира да су возачи се читати, али одмах нестаје. Тек када сам искључен на хард диск, на ДЛГДИАГ попс горе и она је показала СМАРТ статус мој хард диск као "фаил". Кад сам пребацио на мој хард диск опет, иста ствар се деси и овај пут сам кликнуо на СМАРТ поглед инфо за мој хард диск и то само показује да је грешка била Спин Уп Тиме. Нашто ЈА суђен да тече даље дијагностике на мој хард диск, на грешку би се појавити у којем се каже да има превише лоших сектора.

Па колико сам ја претпоставимо да шкрипац данашји проблем? Ја сам добио важне документе и личне документе у мој вањски хард диск, а ја не желим га изгубити! Плеасе хелп!
Аттацхед Тхумбнаилс
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old 28. Мар 2007, 13:16
Модератор / ица групе

Здраво
  • Да ли је могуће да се овај тест возити нигдје на другом рачунару?
  • Ако је. Затим је прва ствар коју бих препоручити радиш било би превише копирајте све офф погон и сачувајте је негде другде. На тај начин, ако се било што догоди у погон своје податке бит ће сигурна.
  • Ако установите да погон ради фино на друго рачунар, онда постоји проблем са вашим рачунаром.
  • Ако и даље неће да раде онда је вероватно у погон грешка.
Ако вам се вратити с ове информације онда ја могу помоћи вашем даље.

Мислим да је мај бити проблем са диска, јер је и сам грешку алат у којем се каже да има много лоших сектора. Али овај мај праведан бити лажних узбуна.

Ако је диск и даље не ради на другом рачунару, а ви стварно оскудица за добити документе назад па бих предложити узимајући га у обнављање података фирма од почетка.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 28. Мар 2007, 16:30
Нови члан групе

Хвала за одговор. Нажалост, ЈА праведан суђен спој мој хард диск то мој пријатељ је лаптоп и има исти проблем. Он препознаје као спољни тврди диск, но не могу приступити.

Има ли било који програм или начин могу опоравити податке које сам? Па како да се ти подаци о опоравку ствар иде? Колико мислите ли да би требало да потрошите на обнављање података? На пут, на величину мојих 250ГБ хард диск.
Old 29. Мар 2007, 16:00
Модератор / ица групе

Жао ми је да чујем да сте још увек имају исти проблем када је прикључен на друго рачунар. То значи да је погон проблем.

Прва ствар бих питати да ли сте је добио било какав гаранција преостале у погон? Он мај бити вредан обратите произвођачу како бисте сазнали шта можете да урадите. Они мај бити у могућности за шкрипац то.

Ако то није опција онда сте могли пробати пар ствари.

Ако имате десктоп ПЦ онда би могао узети вањски хард диск апарт и узети хард диск вањска страна над то. То ће бити баш као и нормалан хард диск изнутра утикачи да у било које ИДЕ или САТА. Могло би се повезати на десктоп и видети ако би могао да приступи оданде. Ако и даље имали приступ грешке онда би могли да користе програм који ће обавити свој најбољи за копирајте га на други хард диск.

Али, нема гаранције да ће то дело и да би било доста тривијалан около.

Ако заиста желите да вратите податке и нису то рачунар едуковани бих га за обнављање података месту. Мислим да је ПЦ свет учинити и они наплаћују око £ 100 то учинити. Прилично стрме, али ћете имати своје податке назад.

Ако имате десктоп, а други погон ставити све своје ствари на тада сам могао помоћи вам да се користите услужни програм који ће копирате све добре ствари на диску за неки други.

Напомена: Ја мислим да је ваш диск мај дајући вам бити знаци да је умирање. Желим газити пажљиво са њом, у случају да се у потпуности, а онда ћете бити и горе невоље.

Напомена 2: Неки један другога мај слагати се неке идеје и показују нам да су сви Ваши подаци сигурна. Он мај бити вредан чекамо неко време да видим шта они имају за рећи.

Old 30. Мар 2007, 09:17
Нови члан групе

Да, и какве ми идеју узимајући га апарт но бојим се да након што ми је чинити, а шта ако је то још увек не ради? и ја ћу настојати да се поред њега и видети како то иде и претпоставимо ... аныуаыс хвала за ур помоћ сервергуы!
Old 7. Јул 2008, 12:17
Нови члан групе

Поздрав цубыонг!

Имам сличан проблем са мојим УД Мы Боок Ессентиал.
Потребно је неко време док се УД Диагностицс тоол препознаје ХД.
СМАРТ резултати су добри, и кицк тест. Проширени тест показује превише лоших сектора.

Да ли имате било каквих успјеха?
ЈА па ипак имати гаранцију, али је готово пуна ХД с важна и сенситиве података.

Хвала и поздрав роби
Old 7. Јул 2008, 16:04
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Пхилее View Post
Поздрав цубыонг!

Имам сличан проблем са мојим УД Мы Боок Ессентиал.
Потребно је неко време док се УД Диагностицс тоол препознаје ХД.
СМАРТ резултати су добри, и кицк тест. Проширени тест показује превише лоших сектора.

Да ли имате било каквих успјеха?
ЈА па ипак имати гаранцију, али је готово пуна ХД с важна и сенситиве података.

Хвала и поздрав роби
Сумњам цубыонг вам одговорити јер он није био онлине јер постед то ласт пост.

Ако је податак је важно да ли онда ја предлажемо да га на поправку професионалне место. Они ће скоро сигурно бити у могућности да бисте добили податке назад.

Ако не, онда можете пробати што сам рекао на мој последњи пост. Али ако је још увек у погону гаранција те могао вероватно тврде гарантног трошкови или нешто слично Аныуаы.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц