az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Western Digital My Kitap Sorun WD

Reply

Konu Araçları
Old 28 Kasım 2007, 12:30
Yeni Üye Grubu

Default Western Digital My Kitap Sorun WD

Ben sonra rağmen zaman U inç takın Benim dizüstü bir USB yığın depolama aygıtı ANCAK algılar normal okuma ses yapar bunu bağlı okumak değildir bulunmaktadır harici sabit disk, dosyaları okunamaz. 5 dakika sonra, Otomatik ekranı ve i herhangi bir deyişle bu dosya olarak read.he sürücü belirten görmüyorum açılan H olarak gösterir: ancak sürücü ben tıkladım, tüm pencere donuyor ve i başka beklemek zorunda normal pencere döner önce 5 dakika. Ben ve Batı Dijital Veri Lifeguard Teşhis indirilen Ben programı çalıştırdım, bir kutu, sürücü okumak olduğunu hemen kaybolur gösteren çıktı. Sadece ben sabit sürücü kapalı, bu DLGDIAG açılan ve olarak sabit disk "gerçekleştirilememesinin SMART durumu gösterdi. Ne zaman sabit disk tekrar açıldığında, aynı şey ve bu zaman olur, ben SMART görüntülemek bilgi benim sabit sürücü için tıkladım ve bu tek hata Spin Timne kadar gösterir. Ne zaman sabit diskinizde daha fazla teşhis çalışmasına denedim, bir hata olduğu pek çok kötü sektörler olduğunu söyledi gösterir.

Peki nasıl bu sorunu düzeltmek için sanırım ben? Ben önemli belgeler ve harici sabit disk olarak kişisel belgeler var ve onu kaybetmek istemiyorum! Lütfen yardım edin!
Attached Thumbnails
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old 28 Kasım 2007, 13:16
Moderatör Grubu

Merhaba
  • Bir yere, başka bir bilgisayarda bu sürücü test etmek mümkün mü?
  • Eğer öyle. sonra ilk şey, ben yapıyorum çok sürücü kapalı her şeyi kopyalayıp başka bir yere kaydetmek olacaktır tavsiye ediyoruz. Bu şekilde, herhangi bir veri güvenli olacak sürücünüze olur.
  • Eğer sürücü iyi başka bir bilgisayarda çalışıyor, daha sonra bilgisayarınızda bir sorun olduğunu.
  • Eğer hala sonra sürücü büyük olasılıkla hatalı olduğunu çalışmaz.
Eğer Bu bilgi daha sonra sana daha fazla yardımcı olabilir almak.

Ben bu hata araç bu kötü sektörleri çok söyleyerek nedeniyle disk kendisi ile ilgili bir sorun olabilir düşünüyorum. Ama bu sadece sahte bir uyarı olabilir.

Sürücü hala başka bir bilgisayarda çalışan değildir ve gerçekten geri sonra bir veri kurtarma firması için başından bu alarak öneririz belgeleri almak istiyorum.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 28 Kasım 2007, 16:30
Yeni Üye Grubu

Cevabınız için teşekkürler. Ne yazık ki, sadece benim arkadaşınızın dizüstü bilgisayar için sabit disk bağlantı denedim ve aynı sorunu var. Bu harici bir sabit disk ama erişemiyorum olarak tanır.

Herhangi bir program ya da ben kendim veri kurtarabilir yolu var mı? Peki bu veri kurtarma şey gidiyor olacak? Ne kadar ben veri kurtarma harcamak gerekir düşünüyorsunuz? Bu arada, benim sabit diskin boyutu 250GB olduğunu.
Old 29 Kasım 2007, 16:00
Moderatör Grubu

Maalesef bu hala aynı sorun başka bir bilgisayara takılı olması duyar. Bu sürücü anlamına gelir sorun.

Size garanti her türlü sürücü üzerinde kalan var olduğunu söyleyeceğimi ilk şey? Bu ne yapabileceğini görmek üreticisine başvurarak değerinde olabilir. Onlar bunu düzeltmek mümkün olabilir.

Bu size bir kaç şey deneyebilirsiniz bir seçenek sonra değil.

Eğer, ayrı harici sabit disk alabilir ve çıkışı bu sürücü sabit almak bir masaüstü bilgisayar var. Sadece IDE veya SATA ya bu fişler içinde normal bir sabit disk gibi olur. Bir masaüstü bağlayın ve eğer buradan erişmek görmek. Eğer hala daha sonra başka bir sabit sürücünüze kopyalayın için elinden geleni yapacak bir program kullanabilirsiniz erişim hataları vardı.

Ama hiçbir garantisi bu iş ve bu işe yaramaz etrafında bir sürü olur.

Eğer gerçekten istediğiniz verileri geri ve bu bilgisayarın bir veri kurtarma yere götürün de bilgili değildir. Ben PC Dünya Bunu yapmak düşünüyorum ve bir £ 100 ilgili yapmak ücret. Oldukça dik ancak geri veri olacak.

Eğer bir masaüstü ve bir başka sürücü daha sonra da seni bir başka bir diskin tüm iyi şeyler kopyasını bir yardımcı programını kullanmak için yardımcı olabilecek tüm şeyler koymak zorundasınız.

Not: Bu sürücüye bir işaret bu ölüyor vererek olabilir düşünüyorum. Ben dikkatle ile tamamen ve sonra kötü sorun olacak gider durumda basmak olacaktır.

Not 2: bazı fikirleri ile ahenk ve tüm veriler güvenli olduğunu göstermek Bazı başka. Bu da ne söyleyeceklerini görmek için bir süre bekleyen değerinde olabilir.

Old 30 Kasım 2007, 09:17
Yeni Üye Grubu

ve evet, ben bu tür appart alma fikri gibi ama korkarım bundan sonra ben ve ya hala çalışmıyor mu? well I appart götürün deneyin edeceğiz ve nasıl ben gider görmek varsayalım ... UR yardım serverguy için zaten teşekkürler!
Old 7 Mart 2008, 12:17
Yeni Üye Grubu

Merhaba cubyong!

Ben WD My Book Essential ile benzer bir sorunum var.
Bu zaman kadar WD teşhis aracı HD tanır alır.
SMART sonuçları tüm da qick testi iyi. Genişletilmiş testi çok kötü sektörleri gösterir.

Herhangi bir başarı var mı?
Hala, ancak HD neredeyse önemli ve sensitiv veri ile dolu olduğunu garanti var.

Teşekkürler ve Saygılarımla
Old 7 Mart 2008, 16:04
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Philee View Post
Merhaba cubyong!

Ben WD My Book Essential ile benzer bir sorunum var.
Bu zaman kadar WD teşhis aracı HD tanır alır.
SMART sonuçları tüm da qick testi iyi. Genişletilmiş testi çok kötü sektörleri gösterir.

Herhangi bir başarı var mı?
Hala, ancak HD neredeyse önemli ve sensitiv veri ile dolu olduğunu garanti var.

Teşekkürler ve Saygılarımla
Kendisi geçen yazı yayınlanmıştır Ben Kendisi sahip olarak çevrimiçi cevap olacaktır cubyong şüpheliyim.

Eğer veri size sonra profesyonel bir onarım yere götürün öneririz önemlidir. Neredeyse kesinlikle veri geri almanız mümkün olacaktır.

, O zaman benim son sonrası ne dedi deneyebilirsiniz Değilse. Ama eğer sürücü hala muhtemelen yine garanti maliyetlerini veya buna benzer bir talep edebilir garanti altındadır.

Reply

Register

Bookmarks