менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Western Digital WD My Book проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 листопада 2007, 12:30
Нові члени групи

Default Western Digital WD My Book проблеми

Мій зовнішній жорсткий диск, який я не читав після того, як я включив його в хоча це робить звичайний звук при читанні у його підключити Мій ноутбук виявляє масового зберігання USB пристрій, але, дані файли не можуть бути прочитані. Після 5 хвилин, автопілот екрані з'являється, і я не бачу ніяких слів про те, що отримані файли драйвера read.he відображається як H: диск, але коли я натиснув на нього, все зависає вікно, і я повинен чекати іншого 5 хвилин до вікна повертається до нормального життя. Я завантажив Western Digital Data Lifeguard Діагностичне і коли я запустив програму, з'явилося поле з вказівкою, що водії в даний час читати, але одразу ж зникає. Тільки коли я переключився з жорсткого диска, DLGDIAG СОЗ, і воно показало статус SMART мого жорсткого диска, як "в біді". Коли я перейшла на моєму жорсткому диску знову, те ж саме відбудеться і цього разу, я натиснув на перегляд інформації SMART для жорсткого диска і це показує, що єдина помилка була Spin Up Time. Коли я спробував запустити подальшої діагностики на моєму жорсткому диску, помилка буде з'являтися кажуть, що існує занадто багато поганих секторів.

Такі, як я вважаю, щоб виправити цю проблему? У мене важливі документи та особисті документи в моєму зовнішньому жорсткому диску, і я не хочу її втратити! Будь ласка, допоможіть!
Мініатюри
Western Digital WD My Book Problem-untitled.jpg  
Old 28 листопада 2007, 13:16
Модератор групи

Привіт
  • Чи можна перевірити цей диск на іншому комп'ютері, де завгодно?
  • Якщо воно є. то перше, що я б рекомендував робити було б занадто скопіювати всі від диска і зберегти її в іншому місці. Таким чином, якщо що-небудь трапиться на диску дані будуть у безпеці.
  • Якщо ви виявили, що диск працює на іншому комп'ютері, то є проблеми з комп'ютером.
  • Якщо він все ще не буде працювати, то диск, ймовірно, не винен.
Якщо ви повертаєтеся з цією інформацією то я можу допомогти вашій далі.

Я думаю, що це може бути проблема з диском себе з-за помилки інструментом говорив, що є багато поганих секторів. Але це може бути просто помилкова тривога.

Якщо диск все ще не працює на іншому комп'ютері, і ви дійсно хочете отримати документи тоді я запропонував би приймаючи його фірму з відновлення даних з самого початку.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 28 листопада 2007, 16:30
Нові члени групи

Спасибі за Вашу відповідь. На жаль, я просто пробували підключити жорсткий диск до ноутбука мого друга, і він має ті ж проблеми. Вона визнає його як зовнішнього жорсткого диска, але я не можу до нього доступ.

Чи є які-небудь програми або способом я можу відновити дані самостійно? Отже, як же цю справу відновлення даних ходити? Скільки ви думаєте, мені довелося б витратити на відновлення даних? До речі, розмір мій жорсткий диск 250GB.
Old 29 листопада 2007, 16:00
Модератор групи

Шкода, що Ви все ще мають ті ж проблеми, коли підключений до іншого комп'ютера. Це означає, що диск є проблемою.

Насамперед я б запитати це у вас будь-яких гарантій залишається на диску? Може бути, варто звернувшись до виробника, щоб дізнатися, що вони можуть зробити. Вони можуть це виправити.

Якщо це не варіант тоді можна спробувати пару речей.

Якщо у вас є настільний ПК то ви можете взяти зовнішній жорсткий диск окремо і прийняти жорсткі диски з неї. Це буде як звичайний жорсткий диск всередині, яка підключається або в IDE чи SATA. Ви можете підключити його до настільного комп'ютера і подивитися, якщо вам можуть отримати доступ до його звідти. Якщо він все ще мали доступ помилками то ви можете використовувати програму, яка буде робити все можливе, щоб скопіювати його на інший жорсткий диск.

Але немає ніякої гарантії, що це буде робота, і було б багато пустячний навколо.

Якщо ви дійсно хочете дані назад і не знає, що комп'ютер я б взяв його в місце для відновлення даних. Я думаю, що Світ ПК зробити це, і вони беруть близько £ 100, щоб зробити це. Досить крутий але ви будете мати ваші дані назад.

Якщо у вас є робочий стіл і другий диск поставити всі ваші речі на потім, я можу допомогти вам використовувати утиліту, яка буде копіювати все гарні речі з диска на іншій.

Примітка: Я думаю, що ваш диск може давати вам ознаки того, що вона вмирає. Я б обережно з нею, якщо вона повністю йде і тоді вам буде з ще більшими неприємностями.

Примітка 2: Хтось ще може дзвонити в деякі ідеї і показати нам, що всі ваші дані в безпеці. Може варто почекати деякий час, щоб подивитися, що вони хочуть сказати.

Old 30 листопада 2007, 09:17
Нові члени групи

Так, я ніби як ідея взяти його окремо, але я боюся, що після того як я це зробити і що, якщо вона ще не працює? а я постараюся розібрати її і подивитися, як воно йде Я думаю ... У будь-якому випадку спасибі за допомогу serverguy Ура!
Old 7 березня 2008, 12:17
Нові члени групи

Cubyong Здравствуйте!

У мене аналогічна проблема з моїм WD My Book Essential.
Це займе якийсь час, поки інструменту WD діагностика визнає HD.
SMART результатів все хороше, а також qick випробувань. Розширена перевірка показує, занадто багато поганих секторів.

Чи були у вас успіх?
Я до сих пір є гарантія, але HD майже повне важливою і чутливості даних.

Спасибі і найкращі побажання
Old 7 березня 2008, 16:04
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Philee View Post
Cubyong Здравствуйте!

У мене аналогічна проблема з моїм WD My Book Essential.
Це займе якийсь час, поки інструменту WD діагностика визнає HD.
SMART результатів все хороше, а також qick випробувань. Розширена перевірка показує, занадто багато поганих секторів.

Чи були у вас успіх?
Я до сих пір є гарантія, але HD майже повне важливою і чутливості даних.

Спасибі і найкращі побажання
Я сумніваюся, cubyong буде відповісти, оскільки він не був онлайн, оскільки він Написав, що останній пост.

Якщо дані важливі для вас, тоді я пропоную вам прийняти його до місця професійний ремонт. Вони майже напевно зможе отримати дані назад.

Якщо ні, то ви можете спробувати те, що я говорив у своєму останньому посту. Але якщо на диску ще по гарантії можна, ймовірно, гарантійні претензії витрати або щось подібне в будь-якому випадку.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми із західними жорсткого диска цифрового. mralex Знімні накопичувачі І ЗМІ 0 13 червня 2009 20:35
Не вдається Western Digital Passport 320GB iaMbeastLi Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 30 травня 2009 18:19
Western Digital 250GB зовнішній жорсткий диск не працює chilloutcolin Знімні накопичувачі І ЗМІ 10 26 липня 2008 15:39
Western Digital або Seagate? Compasky Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 19 січня 2008 19:55
250 Гб Western Digital SATA HD creospace Генеральний обладнання чат 6 4 жовтня 2006 07:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.