![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chci najít nejlevnější místě. Já jen vím velkých značek, jako je PC World . Já jen chci, aby zálohovat pevný disk a smazat všechny programy i dont použití. Mám strach i vymazat špatné, která je důvodem, proč chci ji zpět nahoru. i také některé, které není tak velké a těžké. co by se vám doporučí a kde;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Big značek, jako je PC World ..? Nejedná se o zbrusu jsou maloobchodní značky.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27. prosinec 2007 11:42 |
| Externí pevný disk Problem | golfer1 | Drives & Removable Media | 4 | 7. srpna 2007 11:39 |
| Externí pevný disk není uznána PC | Něm | Drives & Removable Media | 16 | 17. července 2007 04:00 |
| Nejlepší Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. června 2007 11:39 |
| Thread Nástroje | |
| |