![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θέλω να βρω τη φθηνότερη χώρα. Απλά ξέρω μεγάλες μάρκες, όπως PC World . Θέλω μόνο να στηρίζει το σκληρό δίσκο και να διαγράψετε όλα τα προγράμματα i dont χρήση. Είμαι φοβάται να διαγράψω το λάθος αυτό που είναι και ο λόγος που θέλω να στηρίξει το επιχείρημά του. Θέλω, επίσης, ότι κάποια δεν είναι τόσο μεγάλο και βαρύ. τι θα σας προτείνουμε και πού?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι μεγάλες μάρκες, όπως το PC World ..; Δεν είναι ένα εμπορικό σήμα είναι λιανοπωλητή των εμπορικών σημάτων.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | thwapy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Δεκ. 2007 11:42 |
| Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος Problem | golfer1 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 7 Αυγ 2007 11:39 |
| Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος δεν αναγνωρίζεται από το PC | Φύτρα | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 16 | 17 Ιουλ 2007 04:00 |
| Best Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | thwapy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 19 Ιουν 2007 11:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |