![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja želim pronaći najjeftinije mjesto. Ja samo znam veliki brandovi poput PC World . JA pravedan ištanje to izraditi sigurnosnu kopiju tvrdog diska i brisanje svih programa ja dont koristiti. ja sam preplašena i brisanje krivu onaj koji je razlog zašto želim kopiju. JA isto tako ištanje neki koji nije tako velik i težak. Što bi vam preporučiti i gdje;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Big brandova poput PC World ..? One nisu potpuno su trgovac marki.
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| External Hard Drive kaze Nije dovoljno prostora, kada postoji Jasno Je! | mctw | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 7. srpnja 2009 12:06 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| External Hard Drive | thwapy | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. prosinac 2007 11:42 |
| External Hard Drive ne priznaju PC | Klica | Drives & Izmjenjivi mediji | 16 | 17. srpnja 2007 04:00 |
| Best External Hard Drive | thwapy | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 19. lipnja 2007 11:39 |
| Thread Tools | |
| |