![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt akarom, hogy a legolcsóbb helyen. Én csak tudom, nagy márkák, mint a PC World . Csak azt akarom, hogy biztonsági másolatot készíteni a merevlemez, és töröljük a program I dont használatát. Én félek törölhetek egy a baj, hogy miért akarok vissza fel. Azt is szeretnénk, hogy valami nem olyan nagy és nehéz. Mit javasolják, ha:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A nagy márkák, mint a PC-világ ..? Nem márka ezek kiskereskedő márkákat.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27. december 2007 11:42 |
| External Hard Drive Probléma | golfer1 | Drives & Removable Media | 4 | 7. augusztus 2007 11:39 |
| External Hard Drive nem ismeri el a PC | Csíra | Drives & Removable Media | 16 | 17. július 2007 04:00 |
| Best External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. június 2007 11:39 |
| Téma eszközök | |
| |