![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хочу знайти найдешевше місце. Я просто знаю, великі бренди, як PC World . Я просто хочу, щоб створити резервну копію жорсткого диска і видалити всі програми I Dont використання. Я боюся я видалити не той, що саме тому я хочу його резервну копію. Я також хочу деяких, це не дуже велика й важка. Що б Ви порадили і де?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Великі бренди, як PC World ..? Вони не є брендом вони рітейлер брендів.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Зовнішній жорсткий диск | thwapy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 27 грудня 2007 11:42 |
| Зовнішній жорсткий диск проблема | golfer1 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 7 серпня 2007 11:39 |
| Зовнішній жорсткий диск не визнаний ПК | Germ | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 16 | 17 липня 2007 04:00 |
| Кращі Зовнішній жорсткий диск | thwapy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 19 червня 2007 11:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |