![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят стар компютър почина преди няколко дни-Имам по-голямата част от работата ми от там, записани на диск, но не бяха подкрепени нищо наскоро и бих наистина обичам да абандон някои от моите неща (ie. снимки, портфолио, архивирани имейли) Така че извади на harddrive (да, сигурно, с анти-статичен китката каишка), поставя я в външен твърд диск обсебване включен, че в моя по-нова машина. Той инсталирана успешно. Папка в компютъра, мога да видя външното устройство означени като FACTORY_IMAGE (D:) с 8,83 GB на данни за него (което аз съм се приема че е точно за това, което трябва да сте там). Когато кликнете върху които тя ми дава D: / възстановяване, но аз отида в този и то показва, че това: "Възстановяване на Partition Внимание! Това пространство на твърдия диск или дял) съдържа файлове, използвани за вашия персонален компютър за възстановяване. Да не се изтриват или променят тези файлове. Всяка промяна на този дял може да предотвратят всяко възстановяване късно. " Как да получа достъп до файловете ми? Беше ми трудно шофиране повреден в смъртта на моя компютър? В Device Manager се казва, че ми външен хард диск се работи правилно. Ще го направят разлика, че старият ми компютър беше Windows XP и новия ми компютър е Windows Vista? Im мислене съм липсва нещо-всякакви предложения или посоки ще бъде много оценявам! Благодаря Ви предварително, J |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е възстановяване на дял от диска, а не вашите файлове.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... тогава как ще стигнем до моите файлове във външната harddrive? или защо всъщност doesn't този външен твърд диск се появи? Аз два пъти, за да провери дали всичко е свързано правилно ... За какво ви липсва? |
|
| |||
| |||
| Може да е в състояние да го гледаш с него с дял полезност като PartitionMagic, но ако това не се появява на всички данни, вероятно е загубил.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Hard Drive Данни отстраняване, Което обсебване? | oliesminis | Дискове & сменяемите носители | 2 | 23-ти август 2009 година 14:54 |
| Твърд диск отказва да се откажат от данни ... | loganair | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 юни 2009 14:41 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Проблем при извличането на данни от твърдия диск | jezza | Дискове & сменяемите носители | 2 | 16-то Aug 2008 12:20 |
| Помощ за изтегляне на данни от стария твърд диск | sls2k8 | Дискове & сменяемите носители | 16 | 29 Feb 2008 08:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |