![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj starý počítač zemřel před pár dny-I've got většina mé práce tam uložit na disk, ale neměl nic nedávno zálohovány a já bych opravdu rád zůstatková.hodnota některé moje věci (např. obrázky, portfolio, archivovanou e-maily) Takže jsem se na pevný disk (ano, bezpečně s anti-statické popruh zápěstí), umístí jej na externí pevný disk připojený Ozvučnice že do mého novější počítač. Je nainstalován. V počítači složku, vidím externí disk označený jako FACTORY_IMAGE (D:) s 8,83 GB dat o to (což jsem s předpokladem je přesné na to, co bych měl mít na tu). Když kliknu na to, že mi dává D: / VYMÁHÁNÍ, ale jdu do toho a ukazuje mi to: "Obnova oddíl Pozor! Tento prostor na disku nebo oblast) obsahuje soubory používané pro vaše PC zotavení. Neodstraňujte nebo upravit tyto soubory. Jakákoliv změna na tuto oblast by mohla zabránit obnovení později. " Jak získám přístup ke své soubory? Byl můj pevný disk poškozen při úmrtí mého počítače? Přístroj manažer říká, že má externí pevný disk funguje správně. Bude to udělat rozdílem, že můj starý počítač se systémem Windows XP, a můj nový počítač se systémem Windows Vista? Im přemýšlel jsem něco chybí-nějaké návrhy nebo návodu by se výrazně ocenil! Děkuji předem J |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je oblast využití jednotky, které nejsou vaše soubory.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... tak, jak by si to i moje soubory na externí pevný disk? nebo proč vlastně doesnt že externí pevný disk ukázat? i dvojité kontrolovány, aby vše správně připojena ... Co mám chybí? |
|
| |||
| |||
| Můžete být schopni získat při pohledu na to, že se oblast utility jako PartitionMagic, ale pokud to není objevil na všech údajů je asi ztraceny.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pevný disk Data Stěhovací Kterouž Ozvučnice? | oliesminis | Drives & Removable Media | 2 | 23.srpna 2009 14:54 |
| Pevný disk odmítne vzdát se data ... | loganair | Drives & Removable Media | 1 | 3. června 2009 14:41 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Problém načítání dat z pevného disku | jezza | Drives & Removable Media | 2 | 16. srpna 2008 12:20 |
| Nápověda načítání dat ze starého disku | sls2k8 | Drives & Removable Media | 16 | 29. února 2008 08:29 |
| Thread Nástroje | |
| |