manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Zašto ne mogu pristupiti podacima na moj hard disk?

Reply

Thread Tools
Old 31 siječanj 2008, 21:19
Novi član grupe

Default Zašto ne mogu pristupiti podacima na moj hard disk?

Moj stari kompjuter umro par dana prije-Imam većinu mog rada od tamo spremaju na disk, ali nije ništa podupirač gore nedavno, a ja bi se stvarno vole spašavati neke moje stvari (ie. slike, portfolio, arhivi e-pošte)

Tako sam izdvajali iz harddrive (da, sretno s anti-statični ručni remen), smješten je u jednoj External Hard Drive Enclosure priključen da u moje novije računalo.

Ona uspješno instaliran.
Mapu u računalu, mogu se vidjeti vanjski disk označen kao FACTORY_IMAGE (D:) s 8,83 GB podataka na njega (što sam pretpostavljiv točne za ono što bi trebalo imati na postoje).

Kad kliknem na koji on daje meni D: / oporavak, ali ću otići u pokazuje da je i ona mi ovo:
"Partition Recovery
Upozorenje!
Ovo područje vašeg tvrdog diska
ili particija) sadrži datoteke koristi
za svoje računalo oporavak.
Nemojte brisati ili izmijeniti ove datoteke.
Za svaku promjenu na ovu particiju mogao
spriječiti bilo kakvo oporavak kasnije. "

Kako pristupiti datotekama?
Moj hard disk je bio oštećen u smrt moje računalo? The device manager kaže da je moj vanjski hard disk radi ispravno.
Hoće li nešto promijeniti, da je moj stari kompjuter bio Windows XP i moj novi Računalo je sustav Windows Vista?
Im misleći da sam nešto nedostaje-sugestije ili bilo kojeg smjera će biti mnogo poštovati!

Hvala Vam unaprijed,

J
Old 31 siječanj 2008, 23:09
Donatorska Grupa

To je oporavak particiju na disku, a ne svoje datoteke.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 31 siječanj 2008, 23:50
Novi član grupe

... kako bi onda ja dobiti u moje datoteke u vanjski harddrive?

ili zašto se zapravo da vanjski hard disk show up? I bračni provjeriti kako bi bili sigurni da je sve ispravno spojeno ...

ono što sam ja nestalo?
Old 31 siječanj 2008, 23:53
Donatorska Grupa

Vi svibanj moći dobiti na to gledate s utility particiju poput PartitionMagic, a ako se ne prikazuju na svim podacima je vjerojatno izgubljen.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.