![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj stari kompjuter umro par dana prije-Imam većinu mog rada od tamo spremaju na disk, ali nije ništa podupirač gore nedavno, a ja bi se stvarno vole spašavati neke moje stvari (ie. slike, portfolio, arhivi e-pošte) Tako sam izdvajali iz harddrive (da, sretno s anti-statični ručni remen), smješten je u jednoj External Hard Drive Enclosure priključen da u moje novije računalo. Ona uspješno instaliran. Mapu u računalu, mogu se vidjeti vanjski disk označen kao FACTORY_IMAGE (D:) s 8,83 GB podataka na njega (što sam pretpostavljiv točne za ono što bi trebalo imati na postoje). Kad kliknem na koji on daje meni D: / oporavak, ali ću otići u pokazuje da je i ona mi ovo: "Partition Recovery Upozorenje! Ovo područje vašeg tvrdog diska ili particija) sadrži datoteke koristi za svoje računalo oporavak. Nemojte brisati ili izmijeniti ove datoteke. Za svaku promjenu na ovu particiju mogao spriječiti bilo kakvo oporavak kasnije. " Kako pristupiti datotekama? Moj hard disk je bio oštećen u smrt moje računalo? The device manager kaže da je moj vanjski hard disk radi ispravno. Hoće li nešto promijeniti, da je moj stari kompjuter bio Windows XP i moj novi Računalo je sustav Windows Vista? Im misleći da sam nešto nedostaje-sugestije ili bilo kojeg smjera će biti mnogo poštovati! Hvala Vam unaprijed, J |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je oporavak particiju na disku, a ne svoje datoteke.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... kako bi onda ja dobiti u moje datoteke u vanjski harddrive? ili zašto se zapravo da vanjski hard disk show up? I bračni provjeriti kako bi bili sigurni da je sve ispravno spojeno ... ono što sam ja nestalo? |
|
| |||
| |||
| Vi svibanj moći dobiti na to gledate s utility particiju poput PartitionMagic, a ako se ne prikazuju na svim podacima je vjerojatno izgubljen.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |