kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Miért nem férek hozzá az adatokhoz on my hard drive?

Reply

Téma eszközök
Old Január 31, 2008, 21:19
Új tag Csoport

A régi számítógép meghalt egy pár nap-Megvan a legtöbb munkám onnan mentett lemez, de nem fedezett fel semmit a közelmúltban, és azt nagyon szeretném salvage néhány cuccomnak (pl. képek, portfóliókezelés, archiválva e-mailt)

Így hát kihúzta a merevlemez (igen, biztosan egy anti-static Csuklószíj) helyeznek el egy External Hard Drive Enclosure csatlakoztatva, hogy az én újabb számítógépet.

Ezt sikeresen telepítve.
A SZÁMÍTÓGÉPEKRE mappában, látom a külső meghajtó felcímkézve FACTORY_IMAGE (D:) és 8,83 GB adat, hogy (feltételezve, hogy én vagyok az, hogy pontosan mit kellett volna oda.)

Amikor kattints, hogy ad nekem: D: / hasznosítás, de én megyek be, és ez azt mutatja, hogy nekem ezt:
"Recovery Partition
Figyelem!
Ez a terület a merevlemezre
vagy partíciót) tartalmaz fájlokat, amelyek
az Ön PC Recovery.
Ne törölje vagy módosítani ezeket a fájlokat.
Bármilyen változás e partícióhoz is
megakadályozza a későbbi hasznosítás.

Hogyan érhetem el a kép?
Volt a merevlemezt sérült halálát a számítógépet? Az Eszközkezelő azt mondja, hogy a külső merevlemez működését.
Lesz-e különbség, hogy a régi számítógépet a Windows XP és az új számítógépet a Windows Vista?
Im gondoltam én vagyok a hiányzó valamit, vagy olyan javaslatokat irányban lenne nagyon méltányol!

Thank you in advance,

J
Old Január 31, 2008, 23:09
Donor Group

Ez a helyreállítási partíció a meghajtó, és nem a fájlokat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 31, 2008, 23:50
Új tag Csoport

... akkor hogyan jutok el a fájlokat a külső merevlemez?

illetve a ténylegesen mért doesnt hogy a külső merevlemezt mutat ki? Én kétszer ellenőrizte, hogy biztosan minden csatlakoztatva ...

Mi hiányzik?
Old Január 31, 2008, 23:53
Donor Group

Lehet tudni, hogy az azt néztem egy partíciót, mint a közüzemi PartitionMagic, de ha ez nem jelenik meg, az összes adat valószínűleg elveszett.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.