פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

מדוע אני לא יכול לגשת אל הנתונים על הכונן הקשיח שלי?

Reply

שרשרת כלים
Old 31 ינואר 2008, 21:19
קבוצת חברות חדשות

Default מדוע אני לא יכול לגשת אל הנתונים על הכונן הקשיח שלי?

המחשב הישן שלי נפטר כמה ימים לפני, אני כבר קיבלתי את רוב העבודה שלי משם נשמר על הדיסק אבל לא היה שום דבר מגובים לאחרונה והייתי ממש אוהבים להציל חלק מהדברים שלי (ie. תמונות, פורטפוליו, שהועברו לארכיון הודעות דוא"ל)

אז הוצאתי את harddrive (כן, בטוח עם אנטי סטטי תרסית שורש כף יד), להציב אותו לתוך כונן קשיח חיצוני לתוך חצר פקוק כי המחשב שלי חדש יותר.

זה הותקן בהצלחה.
בשנת מחשב התיקייה, אני יכול לראות את הכונן החיצוני שכותרתו כפי FACTORY_IMAGE (ד:) עם 8.83 GB של נתונים על זה (שבו אני בהנחה מדויק למה אני צריך שם).

כאשר אני לחץ על שהיא נותנת לי D: / שחזור, אבל אני נכנס והוא מראה כי לי זה:
"שחזור מחיצה
אזהרה!
זה השטח של הכונן הקשיח
או מחיצה) מכיל קבצים בשימוש
עבור המחשב האישי השחזור.
אין לשנות או למחוק קבצים אלה.
כל שינוי מחיצה זו עלולה
למנוע כל התאוששות מאוחר יותר. "

כיצד אוכל לגשת אל הקבצים שלי?
היה לי את הדיסק הקשיח פגום על מותו של המחשב שלי? מנהל ההתקנים שלי אומר כי כונן קשיח חיצוני פועל כהלכה.
האם זה להשפיע כי המחשב הישן שלי היה ב-Windows XP וב שלי הוא מחשב חדש ב-Windows Vista?
Im חושב שאני חסר משהו, כל הצעה או כיוונים יהיה מוערך מאוד!

תודה מראש,

ג 'יי
Old 31 ינואר 2008, 23:09
קבוצת תורמים

זה לשחזור מחיצה של הכונן, לא את הקבצים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 31 ינואר 2008, 23:50
קבוצת חברות חדשות

... אז איך אני מקבל את הקבצים החיצוניים harddrive?

או בעצם למה doesn't כי כונן קשיח חיצוני להופיע? אני בדקתי פעמיים כדי לוודא הכל מחובר כראוי ...

מה אני חסר?
Old 31 ינואר 2008, 23:53
קבוצת תורמים

ייתכן שתוכל להשיג את זה על ידי זה להסתכל על מחיצה עם כלי עזר כגון PartitionMagic, אבל אם היא לא מראה את כל הנתונים, כפי הנראה, אבדו.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Hard Drive נתונים ההסרה, איזה צרוף? oliesminis כוננים & נשלפת 2 23 אוגוסט 2009 14:54
כונן קשיח מסרב לוותר על נתונים ... loganair כוננים & נשלפת 1 3rd יוני 2009 14:41
העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. XPC465 כוננים & נשלפת 1 3rd מרץ 2009 06:46
בעיה באחזור נתונים של כונן קשיח jezza כוננים & נשלפת 2 16th אוגוסט 2008 12:20
עזרה באחזור נתונים הישנה הכונן הקשיח sls2k8 כוננים & נשלפת 16 29 פבר 2008 08:29
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.