![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| המחשב הישן שלי נפטר כמה ימים לפני, אני כבר קיבלתי את רוב העבודה שלי משם נשמר על הדיסק אבל לא היה שום דבר מגובים לאחרונה והייתי ממש אוהבים להציל חלק מהדברים שלי (ie. תמונות, פורטפוליו, שהועברו לארכיון הודעות דוא"ל) אז הוצאתי את harddrive (כן, בטוח עם אנטי סטטי תרסית שורש כף יד), להציב אותו לתוך כונן קשיח חיצוני לתוך חצר פקוק כי המחשב שלי חדש יותר. זה הותקן בהצלחה. בשנת מחשב התיקייה, אני יכול לראות את הכונן החיצוני שכותרתו כפי FACTORY_IMAGE (ד:) עם 8.83 GB של נתונים על זה (שבו אני בהנחה מדויק למה אני צריך שם). כאשר אני לחץ על שהיא נותנת לי D: / שחזור, אבל אני נכנס והוא מראה כי לי זה: "שחזור מחיצה אזהרה! זה השטח של הכונן הקשיח או מחיצה) מכיל קבצים בשימוש עבור המחשב האישי השחזור. אין לשנות או למחוק קבצים אלה. כל שינוי מחיצה זו עלולה למנוע כל התאוששות מאוחר יותר. " כיצד אוכל לגשת אל הקבצים שלי? היה לי את הדיסק הקשיח פגום על מותו של המחשב שלי? מנהל ההתקנים שלי אומר כי כונן קשיח חיצוני פועל כהלכה. האם זה להשפיע כי המחשב הישן שלי היה ב-Windows XP וב שלי הוא מחשב חדש ב-Windows Vista? Im חושב שאני חסר משהו, כל הצעה או כיוונים יהיה מוערך מאוד! תודה מראש, ג 'יי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לשחזור מחיצה של הכונן, לא את הקבצים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ... אז איך אני מקבל את הקבצים החיצוניים harddrive? או בעצם למה doesn't כי כונן קשיח חיצוני להופיע? אני בדקתי פעמיים כדי לוודא הכל מחובר כראוי ... מה אני חסר? |
|
| |||
| |||
| ייתכן שתוכל להשיג את זה על ידי זה להסתכל על מחיצה עם כלי עזר כגון PartitionMagic, אבל אם היא לא מראה את כל הנתונים, כפי הנראה, אבדו.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Hard Drive נתונים ההסרה, איזה צרוף? | oliesminis | כוננים & נשלפת | 2 | 23 אוגוסט 2009 14:54 |
| כונן קשיח מסרב לוותר על נתונים ... | loganair | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd יוני 2009 14:41 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| בעיה באחזור נתונים של כונן קשיח | jezza | כוננים & נשלפת | 2 | 16th אוגוסט 2008 12:20 |
| עזרה באחזור נתונים הישנה הכונן הקשיח | sls2k8 | כוננים & נשלפת | 16 | 29 פבר 2008 08:29 |
| שרשרת כלים | |
| |